Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Παράκαμψη της αδυναμία χειρισμού των hyperlinks στο Access Runtime |
| ||||
| ||||
Φίλε Γιώργο, ...έχω αρχίσει και σε συμπαθώ ιδιαίτερα!
__________________ Αν δεν το ρωτούσες, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ...! ----------------------------------------------- Τελικά η γνώση, αντίθετα με ό,τι μέχρι σήμερα πίστευα, είναι η φυλακή της σκέψης. Όταν η αφετηρία είναι η ελεύθερη σκέψη, δεν χρειάζεται πλέον να φτάσεις πουθενά! |
| |||
| |||
Ότι και να πώ.......................... Καλημέρα σε όλους Μάρω |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους! Ευχαριστώ και πάμε δυνατά! |
| ||||
| ||||
Καλημέρα κι από μένα! Αγαπητέ Γιώργο, σε συγχαίρω για την ενεργή συμμετοχή σου στο φόρουμ! Φρόντισε να μείνεις όπως είσαι! Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σχολιάσω το θέμα λέγοντας ότι η Access, στις εκδόσεις Runtime 2007 - 2010 δεν έχει αδυναμία στο να επεξεργαστεί τα Hyperlink. Απλά δεν αντιδρά στο δεξί κλικ του χρήστη και να εμφανίζει τα αναμενόμενα "Shortcut menu bars" της Access. Μπορούμε όμως να δημιουργήσουμε νέα μενού και να εμφανίσουμε ότι είναι αναγκαίο για τη λειτουργικότητα της βάσης, τα οποία εμφανίζονται κανονικά όταν πατηθεί το δεξί κλικ. Το παραπάνω ισχύει για Access εκδόσεις Runtime 2007 - 2010. Όσοι τρέξουν το συνημμένο παράδειγμα σε "Runtime" θα μπορέσουν να διαπιστώσουν τα αναγραφόμενα. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 13-09-10 στις 11:20. |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους Φίλε Γιώργο συγχαρητήρια και από μένα. Που κρυβόσουν; Γιώργος |
| |||
| |||
Σωστός ο Τάσος. Το μόνο "αρνητικό" που μπορώ να βρω σε αυτή τη προσέγγιση είναι ότι το πλαίσιο διαλόγου που ανοίγει για την διαδρομή του αρχείου είναι προσαρμοσμένο για e-mail και διευθύνσεις δικτύου όπως ήταν αναμενόμενο φυσικά. Γιώργο (kapetang) σε ευχαριστώ. Έμαθα πολλά φτιάχνοντας το miniCRM (και από αυτό το φόρουμ) που είναι σχεδόν τελειωμένο. Σύντομα θα το διαθέσω και θέλω πολύ το feedback σας. |
| ||||
| ||||
Γιώργο μου, λαμβάνοντας υπ όψη την αξιοπιστία και τη λειτουργικότητα των ενσωματωμένων στοιχείων της Access, δεν βλέπω κάτι "αρνητικό" όταν η Access μου ανοίγει τον ενσωματωμένο και ειδικά διαμορφωμένο διάλογο, κεντραρισμένο στην οθόνη, με δυνατότητα καταχώρησης Screentipp καθώς και τη δυνατότητα εισαγωγής "Friendly name" για να επεξεργαστώ κάποιο Hyperlink που δεν είναι απαραίτητo να στοχεύει σε εξωτερική διεύθυνση. Νάσαι καλά και ...περιμένουμε το τελικό miniCRM (αφού φυσικά βρεις το χρόνο) Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ accdr ΜΕ ΧΡΗΣΗ ACCESS RUNTIME | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-02-14 14:44 |
[ Φόρμες ] στο Open της φορμας, Runtime error 2105 access 2010 | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-12-12 11:05 |
[ Ασφάλεια] Access Runtime (Ασφάλεια Τοποθεσίας) | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-09-12 18:03 |
προβλημα απο access σε runtime | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-02-11 22:47 |
Διαδικασία απο access σε runtime | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-03-09 10:20 |
Η ώρα είναι 19:28.