Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΠΟΣΟ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ
Γεια σε όσους είναι ξύπνιοι τέτοια ώρα Τώρα μαθαίνω την access και θέλω την βοήθειά σας. Ψάχνοντας βρήκα το αρχειο inwords που μετατρέπει τον αριθμό ολογράφως. Προσπάθησα να το προσαρμόσω σε μια δική μου βάση αλλά δεν τα κατάφερα δυστυχώς . Χρειάζομαι μόνο το πρώτο κεφαλαίο και να εμφανίζεται και η λέξη ευρώ πχ 35,25 Τριάντα πέντε ευρώ και είκοσι πέντε λεπτά. Ελπίζω να μην σας ζορίσω αρκετά. Ευχαριστώ πολύ Γιώργος |
| |||
| |||
Καλησπέρα φίλε Γιώργο. Από ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος ξύπνιος αυτή την ώρα. Δες την βάση που επισυνάπτω και πες μου αν είναι αυτό που θες. Καλή συνέχεια |
| |||
| |||
Καλημέρα Δημήτρη Είναι ακριβώς αυτό που θέλω Ευχαριστώ πάρα πολύ Φιλικά Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Συνολικό Ποσό Ολογράφως | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-06-11 22:55 |
[ Ερωτήματα ] Ημερομηνίες - Ολογράφως | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 23-07-10 20:30 |
Αριθμητικό ποσό ολογράφως. | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 10-11-09 14:03 |
Αριθμητικό ποσό ολογράφως. | Tassos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-03-09 23:10 |
Η ώρα είναι 14:36.