Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη συμπλήρωση πεδίων
Καλησπέρα σας... Είμαι νέος στο forum και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα . Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Θέλω σε μια βάση δεδομένων που έφτιαξα να συμπληρώνονται μερικά πεδία από κάποιο συνδεμένο πινάκα, όμως είναι σημαντικό να ενημερώνονται αυτόματα οι εγγραφές στον κύριο (πίνακα). Σας επισυνάπτω ένα σχέδιο για να σας βοηθήσω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolis1975 : 23-07-10 στις 22:09. |
| |||
| |||
καλησπέρα Τόλη αν κατάλαβα καλά ζητάς κάτι τέτοιο Κώδικας: Private Sub timi_a_AfterUpdate() Me.[timi b] = Me.[timi a].Column(2) Me.[timi g] = Me.[timi a].Column(3) End Sub Private Sub timi_b_AfterUpdate() Me.[timi a] = Me.[timi b].Column(1) Me.[timi g] = Me.[timi b].Column(3) End Sub Private Sub timi_g_AfterUpdate() Me.[timi a] = Me.[timi g].Column(1) Me.[timi b] = Me.[timi g].Column(2) End Sub Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αυτό, σου στέλνω επίσης και το αρχείο για περαιτέρω βοήθεια Καλή συνέχεια Στράτος |
| |||
| |||
Στράτο καλησπέρα, σε ευχαριστω πολυ για την ανταπόκριση, είναι ακριβώς αυτο που ζητούσα. Τα λέμε... |
| |||
| |||
Στράτο νομιζω οτι κατι δεν παει καλα. Μου βγαζει κατι λάθος. Θα το δω καλυτερα και τα ξαναλέμε.
|
| |||
| |||
Τελικα τα καταφερα. Σε ευχαριστώ πολυ Στράτο. |
| |||
| |||
να΄σαι καλά φίλε μου
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] αυτόματη συμπλήρωση | eparast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-04-14 00:19 |
Αυτόματη Συμπλήρωση 2 πινάκων | rmaria | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 31-01-14 19:08 |
Πρόβλημα με αυτόματη συμπλήρωση πεδίων με Barcode | sikadpap | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-02-13 09:17 |
Αυτόματη Παράλληλη Συμπλήρωση Πεδίων 3 Πινάκων | Leader | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-12-11 14:39 |
[Excel07] Αυτόματη Συμπλήρωση ΑΦΜ | ippotis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-02-11 21:14 |
Η ώρα είναι 08:49.