Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Access σε μορφή επιτραπέζιου ημερολογίου
Καλησπέρα σε όλους σας Θέλω να φτιάξω ημερολόγιο στην access και να εχει την μορφή του επιτραπέζιου ημερολογίου δηλ οθόνη και μήνας και κάνοντας κλικ πάνω στην ημέρα που θέλω να μου εμφανίζεται άλλη φόρμα με τις ώρες ανα τέταρτο και δεξιά της ώρας πεδία που να συμπληρώνω πχ όνομα και αιτιολογία επίσκεψης (ραντεβού). Τέλος δεξιά και αριστερά του ημερολογίου να υπάρχουν βελάκια που να με πηγαίνει στον προηγούμενο η επόμενο μήνα. Αυτό γίνεται στην access η ζητάω πολλά? Ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα |
| ||||
| ||||
Kαλησπέρα Αλεξάνδρα! Ζητάς μια εφαρμογή εφάμιλλη του Outlook Calender! Πίστεψε με, κάτι τέτοιο χρειάζεται εκατοντάδες ώρες εργασίας και πολλές γνώσεις προγραμματισμού! Χωρίς να γνωρίζω τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις θα έλεγα ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις το ίδιο το Outlook και αν χρειαστεί, μπορείς με κάποιο αυτοματισμό να συνδέσεις το Outlook με την Access. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Παράθεση:
|
| |||
| |||
Καλησπέρα και πάλι Το outlook το είχα ξεχάσει εντελώς και το daymate το είδα είναι πολύ καλό . Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Καλο βράδυ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] ΗΕμφάνιση ημερολογίου σε αναδυόμενο παράθυρο της Access | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-09-14 20:23 |
[Excel07] Ανάπτυξη ημερολογίου σε κελί του Excel | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-09-10 15:58 |
Φόρμα ημερολογίου (τύπου Outlook - scheduler) | schizo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-06-10 20:03 |
Εφαρμογή Ημερολογίου σε Access | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 11-11-09 10:33 |
Εφαρμογή Ημερολογίου σε Access | kon73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 15-01-09 13:18 |
Η ώρα είναι 20:43.