Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
απενεργοποίηση επιβεβαίωσης διαγραφών
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Έχω μια εφαρμογή σε access 2007 και αφού την πακέταρα με το package solution προσπάθησα να την εγκαταστήσω σε άλλο pc με access 2003 και windows xp. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά και της εφαρμογής και του runtime, και η εφαρμογή ξεκίνησε κανονικά επίσης . Όταν όμως έφτασε στην εκτέλεση ενός ερωτήματος διαγραφής μου ζητούσε επιβεβαίωση. Στο δικό μου το pc έχω απενεργοποιήσει την επιβεβαίωση διαγραφών. Στο pc όμως που έστησα την εφαρμογή δεν μπορώ να κάνω την απενεργοποίηση. Στο κουμπί του office έχω μόνο την επιλογή για έξοδο από την βάση. Έχει κάνεις καμιά ιδέα πως θα το αντιμετωπίσω αυτό ? Υποθέτω ότι αφού δεν έχω επιλογή απενεργοποίησης πρέπει να χρησιμοποιήσω κώδικα. Φιλικά ΧΑΡΗΣ |
| |||
| |||
τα ερωτήματα τα τρέχεις μέσα από κώδικα σε φόρμα; Αν ΝΑΙ, τότε πρόσθεσε τις παρακάτω δύο γραμμές DoCmd.SetWarnings False ερωτήματα ενημέρωσης/διαγραφών DoCmd.SetWarnings True με αυτό τον τρόπο απενεργοποιείς προσωρινά την ενημέρωση και μετά τις ενέργειες επαναφέρεις. |
| |||
| |||
Αγαπητέ φιλε Προκόπη Με κάλυψες 100% ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά φιλικά ΧΑΡΗΣ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Active X Controls ] Αποτροπή επιβεβαίωσης | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-02-14 07:52 |
Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του Shift | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 32 | 05-12-13 12:33 |
[ Φόρμες ] Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση κουμπιού | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-07-13 13:42 |
[ Φόρμες ] Απενεργοποίηση πεδίων φόρμας | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-08-11 00:38 |
Η ώρα είναι 06:23.