Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ξεκλείδωμα αρχειου mdb
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Εχω ένα αρχειο mdb το οποίο όταν προσπαθώ να το ανοίξω μου βγάζει μήνυμα οτι πρέπει να έχω δικαιώματα διαχειριστή για να το ανοίξω. Ξέρει κανεις να μου πει τι μπορώ να κάνω για νο το ανοίξω ? Δυστυχώς είναι πολύ μεγαλο για να το επισυνάψω (500 mb) Ευχαριστώ Μανώλης |
| |||
| |||
Καλησπέρα Μανόλη Θα κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο ,θα κάνεις κλικ στις ιδιότητες και τέλος θα κάνεις κλικ στο tab ασφάλεια. Θα επιλέξεις τον δικό σου χρήστη και θα κλικάρεις ότι δικαιώματα θέλεις από κάτω. Εάν δεν σε αφήσει πρέπει να πεις στον διαχειριστή του συστήματος να το κάνει. Μια άλλη λύση είναι να το κάνεις copy στο δικό σου pc που είσαι σίγουρα διαχειριστής. Ελπίζω να βοήθησα Φιλικά Χάρης |
| |||
| |||
Χάρη εκανα αυτά που μου πρότεινες αλλα δεν άνοιξε. Επίσης δοκίμασα να το ανοίξω κρατώντας πατημένο το shift και το C αλλα πάλι τίποτα. Ξέχασα να γράψω οτι αυτό το αρχείο βρίσκεται μέσα σε μια εφαρμογή που μου έδωσε μια αντιπροσωπία αυτοκινήτων. Οταν επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο μου είπε οτι τους το δίνουν και εκείνων απο το εργοστάσιο έτσι και δεν μπορεί να κάνει κάτι. Σε ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες Φιλικά Μανώλης |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Μανώλη! Δες πρώτα αν μπορείς να εισάγεις πίνακα ή άλλο αντικείμενο της βάσης αυτής σε κάποια άλλη (σε Access 2007 - καρτέλα "Εξωτερικά δεδομένα" > Access).με λογαριασμό Windows που ανήκει στην ομάδα διαχειριστών. Επίσης, δοκίμασε να ανοίξεις τη βάση για αποκλειστική χρήση. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι δεν θα μπορέσεις έτσι απλά να ανοίξεις τη βάση αυτή με τις μεθόδους που περιγράψαμε (ο Χάρης κι εγώ) μέσα από τα μηνύματα μας. Δοκίμασε το μια φορά και βλέπουμε... Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλησπέρα Τάσο δεν μου ανοίγει με τους τρόπους που μου πρότεινες. Το μόνο που κατάφερα , με την εισαγωγή δεδομένων, είναι να δω είναι τα ονόματα των πινάκων οι οποίοι είναι καμια 30αρια. Ευχαριστώ για το χρόνο σας Φιλικά Μανώλης |
| |||
| |||
Καλησπέρα Μανόλη Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις ειναι να ζιπαρεις την βαση και να την κανεις upload sto yousendit να δούμε αν μπορέσει κανείς να την ξεκλειδώσει. Μπορείς να το ζιπάρεις σε κομάτια των 100 mb φιλικά Χάρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ασφάλεια] Ξεκλείδωμα μια βάσης Access | giokliss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-04-16 21:52 |
[VBA] Κλείδωμα - Ξεκλείδωμα όλων των φύλλων ενός βιβλίου | AIAS | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 19-12-15 21:12 |
Εξαγωγή αρχείου σε .asc | Nasia | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-06-14 00:16 |
[ Υποφόρμες ] Κώδικας για Ξεκλείδωμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-10-12 21:59 |
[Excel07] Ξεκλείδωμα προστατευμένων κελιών | Chris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 10-12-09 10:47 |
Η ώρα είναι 06:27.