Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καλησπέρα Ελένη, αν διαιρέσεις τη βάση θα προκύψουν δύο:
Με το γνωστό τρόπο θα μπορούσες , για κάθε αντίγραφο, να δημιουργήσεις συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας με διαφορετικό εικονίδιο. Τώρα, αν όλοι οι χρήστες χρησιμοποιούν ίδια αρχεία FrondEnd, γιατί να δημιουργήσεις πολλές συντομεύσεις με διαφορετικά εικονίδια; Φιλικά/Γιώργος |
| ||||
| ||||
Καλησπερα και απο εμενα. Ελενη αυτο που σου λεει ο Γιωργος θα κανεις για καθε θεση εργασιας. Στο κομπιουτερ του καθε ενα χρηστη θα αλλαξεις το εικονιδιο με την χρηση της συντομευσης και του δεξι κλικ... Μετα βαλε εσυ οποιο εικονιδιο θελεις...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
οκ παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο. Και κάτι τελευταίο. Αν σε εναν πίνακα εχω πεδία τιμή, φπα, σύνολο, μπορώ να κάνω το σύνολο να βγαίνει αυτόματα στον πίνακα; Ξέρω να το υπολογίσω σε φόρμα, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω άμεσα τον υπολογισμό στον πίνακα, χωρίς ερώτημα/φόρμα.
|
| ||||
| ||||
Οχι αυτο που ζητας δεν γινεται. Γινεται με ερωτημα η με φορμα η με Κωδικα. Καλη συνεχεια...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
ευχαριστώ και πάλι
|
| |||
| |||
autoexec
γειά σας, Προς Capetang Φίλε Γιώργο έχω δοκιμάσει το autoexec macro το οποίο προτείνεις στο συννημένο σου αλλά δεν δουλεύει στη δική μου βάση! Μπορείς να το δείς αν έχει κάιτ που δεν κάνω; Επισυνάπτω, Ευχαριστώ Ανδρεας Α. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOELLICHA : 18-11-11 στις 12:26. |
| |||
| |||
Βασικά δεν μπορώ να το επισυνάψω, είναι πολύ μεγάλο!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ασφάλεια] Μενού - κρύψιμο κορδέλας απο χρήστες | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 07-03-17 05:33 |
[Γενικά] απόκρυψη γραμμών | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-04-15 15:49 |
[ Ασφάλεια] Επιλογές γραμμής εργαλείων και κορδελας | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-11-14 15:28 |
Επιλογές γραμμής εργαλείων και κορδελας(Επαναφορά θέματος) | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-10-14 23:05 |
[ Φόρμες ] Επιλογή από λίστα και εμφάνιση λοιπών στοιχείων. | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-01-12 17:03 |
Η ώρα είναι 08:04.