Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Run Time Error 2450
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Στο δείγμα που σας επισυνάπτω από την εφαρμογή που θέλω να κάνω στη δουλειά μου, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω μία κεντρική φόρμα στην οποία υπάρχει μία υποφόρμα που φορτώνω, μέσω ενός combobox, δυναμικά την εκάστοτε υποφόρμα. Η υποφόρμα αποτελείται από μία λίστα και ένα κουμπί. Πατώντας το κουμπί ανοίγει ένα αποκλειστικό αναδυόμενο παράθυρο με το οποίο θέλω να φορτώνω δεδομένα στη λίστα της υποφόρμας. Σε όλες τις υποφόρμες κράτησα την ίδια δομή, αλλάζει μόνο το όνομα της φόρμας. Στην αναδυόμενη φόρμα όταν πατάω εισαγωγή στη λίστα μου εμφανίζει runtime error 2450. Επειδή έχω κάνει πολλές δοκιμές και προσπάθειες, όταν το όνομα της φόρμας δεν δημιουργείται δυναμικά λειτουργεί κανονικά. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα σε όλους! Δημήτρη, το σφάλμα 2450 στο Microsoft Access εμφανίζεται όταν υπάρχει πρόβλημα με την αναφορά σε ένα αντικείμενο, όπως μια φόρμα, μια αναφορά ή ένα στοιχείο ελέγχου, το οποίο το Access δεν μπορεί να βρει. Στην περίπτωση σου, για να έχεις πρόσβαση σε μια υποφόρμα θα πρέπει να συμπεριλάβεις στην έκφραση και τη γονική φόρμα . Σημείωση: Οι φόρμες και οι υποφόρμες θα πρέπει να είναι φορτωμένες. Παράδειγμα για τη λίστα "myLIst" στην υποφόρμα: Forms!mainfrm!subMainfrm.Form!myLIst Οπότε στον κώδικα σου δοκίμασε τον παρακάτω κώδικα στη φόρμα "addToList" Κώδικας: Private Sub Εντολή1_Click() With Forms!mainfrm!subMainfrm.Form!myLIst .AddItem Nz(Me.addValuecbo.Column(0), Null) .Requery End With End Sub Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 16-01-25 στις 03:09. |
| |||
| |||
Τάσο σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, αλλά τελικά κατέληξα στην παρακάτω λύση: Κώδικας: formName = Form_mainfrm.formKindcbo.Value Select Case formName Case 1 Form_subfrm_1.myLIst.AddItem Item:=Me.addValuecbo.Column(0) Form_subfrm_1.myLIst.Requery Case 2 Form_subfrm_2.myLIst.AddItem Item:=Me.addValuecbo.Column(0) Form_subfrm_2.myLIst.Requery Case Else Form_subfrm_1.myLIst.AddItem Item:=Me.addValuecbo.Column(0) Form_subfrm_1.myLIst.Requery End Select |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα σε όλους! Δημήτρη χαίρομαι που βρήκες τη λύση που σε εξυπηρετεί. Παίρνω την πρωτοβουλία να ξανανοίξω το θέμα και να απαντήσω επειδή:
Συγνώμη αν σε κούρασα. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γράφημα] real time εισαγωγή δεδομένων | pierta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-02-22 09:24 |
[ Πίνακες ] Παράταση ημερομηνίας/ώρας (Date / Time Extended) | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-01-21 18:26 |
[ Φόρμες ] Run Time Error | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 01-03-19 21:13 |
error msg | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-12-13 14:52 |
[Συναρτήσεις] Time Stamp – Αυτόματη καταχώρηση τρέχουσας ημερομηνίας στο Excel. | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 11-02-10 10:07 |
Η ώρα είναι 07:00.