Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά με υγεία. Σε εφαρμογή βαθμολογίας έχω δημιουργήσει έκθεση ελέγχου μαθητή με την βαθμολογία του για όλα τα τρίμηνα και συγκεντρωτικά στο τέλος της σελίδας. Τα δεδομένα αντλούνται από ένα ερώτημα διαστάυρωσης. Όταν επιλέγω περίοδο και τον μαθητή όλα καλά μου εμφανίζει τον έλεγχο του συγκεκριμένου μαθητή. Αν επιλέξω πολλούς μαθητές(με τσεκ box) πάλι μου εμφανίζει μόνο έναν, τον 1ο στη λίστα.Διαβάζει μία σελίδα μόνο. Αυτό γίνεται γιατί παίρνει τα δεδομένα από το ερώτημα και όχι από τον πίνακα; Ανεβάζω και ένα δείγμα. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ -ΜΑΚΡΟΕΝΤΟΛΩΝ ΜΕ DROPLIST | Puma80! | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 21-03-21 22:32 |
Εμφάνιση Ερωτημάτων, Πινάκων, Εκθέσεων κλπ | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 20-08-19 07:03 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ COMPO BOX ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 23-01-18 13:33 |
[ Εκθέσεις ] εκτύπωση εκθέσεων | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-09-16 07:58 |
Εκτύπωση Πολλαπλών Εκθέσεων για μια εγγραφή | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-11-13 22:46 |
Η ώρα είναι 16:22.