Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σύγκριση σύνθετου πλαισίου και λίστας
Γειά σας είμαι νέος στο Forum και έχω ένα πρόβλημα Έχω μία βάση σε Access Ενα Πίνακα που Ονομάζεται Γεωγραφικά Διαμερίσματα με πεδία κωδικό διαμερίσμτος και Περιγραφή διαμερίσματος (πχ. Αθήνα, Μαγνησία, Ηράκλειο) Ένα Πίνακα που Ονομάζεται Περιοχές, με πεδία κωδικό περιοχής και περγραφή περιοχής και κωδικό διαμερίσματος (π.χ Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, ΄Πατήσια, Βόλος, Νέα Ιωνία Βόλου, Γάζι Ηρακλείου, Χερσόνησσος Ηρακλείου) κι ένα πίνακα που Ονομάζεται Οδοί με πεδία κωδικό περιοχής , διεύθυνση, ταχ. κωδικα Έχω μία φόρμα με ένα σύνθετο πλαίσιο που βρίσκει εγγραφές βάσει του Γεωγραφικού διαμέρίσματος Στην υποφόρμα έχω επίσης ένα σύνθετο πλαίσιο που βρίσκει εγγραφές βάση της περίοχής Θέλω ν κάνω το εξής. Αν επιλέξω απο το πρώτο σύνθετο πλαίσο π.χ Αθήνα θέλω στο δεύτερο σύνθετο πλαίσιο να εμφανίζονται μόνο οι εγγραφές που αφορούν την Αθήνα Εάν επιλέξω Μαγνησία στο πρώτο σύνθτο πλαίσιο στο δεύτερο να εμφανίζονται μονο οι επιλογές που αφορούν την Μαγνησία δηλαδή Βόλος και Νεά Ιωνία Βόλου κι ε συνεχέια να βρίκει τις ανρτίτεχες εγγραφες απο κάτω σε αλλαη υποφόρμα που να εμφανίζονται τα αναλυτικά στοιχεία τους δηλαδη Διεύθυνση Ταχ. Κώδικας κ.λπ |
| ||||
| ||||
Γιώργο καλημέρα σου και καλωσόρισες στο φόρουμ! Ανεβασε μας σε παρακαλώ ένα δείγμα της βάσης σου με μερικές παραδειγματικές εγγραφές για να σου δώσουμε μια απάντηση που να μπορεί να εφαρμοστεί στο έργο Access ήδη έχεις ξεκινήσει. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
|
| |||
| |||
Γιώργο, ο σχεδιασμός της βάσης σου μάλλον με... μπέρδεψε. Δες το παράδειγμα που ανεβάζω, δίνοντας προσοχή στις σχέσεις των πινάκων, και στα combo boxes την ιδιότητα "προέλευση γραμμής" και τον κώδικα που έχουν. |
| |||
| |||
Συμφωνώ με το Μάριο... Τις περισσότερες φορές τα προβλήματα αυτής της μορφής έχουν να κάνουν με τη λάθος ή ελλιπή σχεδίαση των πινάκων της εφαρμογής μας. Το σπουδαιότερο που έχει να κάνει κάποιος ξεκινώντας, σχεδιάζοντας μια εφαρμογή, είναι η "ΚΑΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ" και οι σχέσεις μεταξύ των πινάκων. Δες εδώ μια περιγραφή και επεξήγηση |
| |||
| |||
Τάσο & Μάριε σας Ευχαριστώ Πολύ Δουλεύει άψογα Άλλη μί ερώτηση Επειδή οι εγγραφές μου είναι πολλές σε αυτό που φτιάξαμε υπάρχει δυνατοτητα στην φόρμα με τις διευθύνσεις να δημιουρργήσω σελίδες και να μετακιμούμε μέσω αυτών. Όπως είναι στην Σελίδα των ΕΛΤΑ? Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανανέωση περιεχομένου σύνθετου πλαισίου | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 03-05-10 21:14 |
Σύγκριση σύνθετου πλαισίου και λίστας | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 08-03-10 11:52 |
Δημιουργία σύνθετου πλαισίου | periman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-01-10 11:58 |
Καταστροφή σύνθετου πλαισίου | sgsiemekis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-02-09 22:15 |
Τεχνικές ComboBox - Σύνθετου Πλαισίου. | kon73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-01-09 11:38 |
Η ώρα είναι 19:43.