Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
package τί και πώς
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα Πιστεύω να είστε όλοι και όλες καλά και αύριο να είστε ακόμα καλύτερα. Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας στο εξής θέμα : Πως μπορώ να κάνω package ένα πρόγραμμα σε access για να το πάρει ο τελικός χρήστης? Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει τι προγράμματα χρειάζομαι και τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω. Ζητώ πολλά ? Καλή συνέχεια σε όλους και όλες Φιλικά Χάρης |
| |||
| |||
Γεια σου χαρη ναι υπαρχει δυνατοτητα με ενα προσθετο το οποιο το κατεβαζεις δωρεαν απο microsoft και ενσωματωνεται στην access σαν επιλογη...το προσθετο λεγετε AccessDeveloperExtensions.exe και σιγουρα υπαρχει για access 2007 στην οποια εχω χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο....τωρα αν χρησιμοποιεις 2003 δεν γνωριζω αν υπαρχει,ριξε μια ματια στην microsoft. Τα βηματα ειναι πολυ απλα για να δημιουργησεις το package σου,οταν θα το εγκαταστησεις το συγκεκριμενο θα το δεις.... ελπιζω να ελυσα την απορια σου χαρη. |
| |||
| |||
Αγαπητέ Θοδωρή Το αρχείο το βρήκα και το εγκατέστησα χωρίς πρόβλημα . Έβαλα και το office 2007. Προσπαθώ όμως να βρω το πρόσθετο και δεν μπορώ. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος . Μήπως έχεις τον χρόνο να μου πεις την διαδικασία αναλυτικά. Επίσης δουλεύω σε windows 7 , μήπως αυτά κάνουν την ζημιά ? Τέλος το office 2007 είναι το enterprise το ελληνικό και το αρχείο που κατέβασα το αγγλικό Ελπίζω να βρω μια λύση πριν πετάξω το laptop από το μπαλκόνι Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη |
| |||
| |||
καλημερα χαρη! λοιπον αφου το εγκατεστησες θα το βρεις στην access αριστερα επανω στο λογοτυπο που πατωντας το σου βγαζει διαφορες επιλογες οπως,δημιουργια,ανοιγμα,με ατροπη κτλ...κατω κατω θα δεις (αν εχεις κανει εγκαταστασει σωστα,δεν παιζει ρολο που ειναι αγγλικα το προσθετο) λεει developer αν πας επανω τον κερσορα σου ανοιγει καποιες νεες επιλογες το οποιο ειναι αυτο που ψαχνεις, "package solution" πατωντας το θα δεις τα βηματα ενα ενα πως το δημιουργεις,ειναι ευκολο σχετικα,αρκει να ξερεις λιγα αγγλικα |
| |||
| |||
Καλησπέρα Θοδωρή Ίσως να μην διατύπωσα από την αρχή σωστά το ερώτημα μου Το package και sign το είδα αλλά δεν θέλω αυτό. Εγώ χρειάζομαι το Package Solution Wizard . Αυτό δηλαδή που δημιουργεί ένα αρχείο msi με όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται ο χρηστής . Για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ δες την παρακάτω σελίδα Εισαγωγή στα βοηθητικά προγράμματα Developer Extensions και Runtime της Access 2007 - Access - Microsoft Office το package και sign το βλέπω. Το package solution δεν μπορώ να βρω. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες τι χρειάζομαι. Φιλικά Χάρης |
| |||
| |||
Δεν ξερω γιατι γραφτηκε μισο το μηνυμα μου. χαρη αυτο ακριβως σου λεω γιατι το εχω κανει κ εγω! αριστερα επανω πατας το λογοτυπο του office ανοιγουν επιλογες κ τερμα κατω ειναι το developer το οποιο με την σειρα του σου ανοιγει 2 επιλογες, το package solution και το save as template...εσυ χρειαζεσαι το πρωτο. τα βηματα ειναι απλα για να κανεις το αρχειο σου εκτελεσιμο... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκτέλεση SSIS Package μέσα από την Access | dionisis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-03-11 11:46 |
package and vba | Γιωργος μπομπ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-06-10 20:00 |
Η ώρα είναι 06:31.