Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ερώτηση για θέμα με check boxes
Καλησπέρα σε όλους!!! Έχω ένα πρόβλημα που δεν κατάφερα να λύσω και θα ήθελα την βοήθειά σας! Έστω ότι έχουμε ένα table 'customers' το οποίο μεταξύ των άλλων έχει και 4 ή και περισσότερα check boxes. Ένα από αυτά έχει την ιδιότητα "ενεργός" και είναι το check box όπου με ένα ερώτημα λέω στην Access να εκτυπωθούν όλα τα records με αυτό check box ενεργό. Θέλω να φτιάξω ένα report το οποίο θα είναι σαν ταυτότητες και απο την πίσω πλευρά του θέλω να εκτυπώνονται μόνο τα υπόλοιπα στοιχεία τα οποία είναι ενεργά! Δηλαδή αν κάποιος customer έχει ενεργά τα check 1,3,4 αντίστοιχα απο την πίσω σελίδα να εκτυπώνονται μόνο τα λεκτικά των συγκεκριμένων check boxes και όχι των ανενεργών! Έχει κανείς καμιά ιδέα πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ για την όποια απάντηση !!! |
| |||
| |||
Αγαπητε σπυρο Μια προχειρη λυση για να φτιαξεις αυτό που θελεις είναι κατά την εκτυπωση να κανεις αορατα τα πεδια που δεν θελεις να εκτυπωθουν ελενχοντας τα με μια if Παρακατω σου δινω ένα παραδειγμα που πιστευω πως θα βοηθησει. Επισης σου δινω και μια ρουτινα που ελεγχει αν δεν υπαρχουν δεδομενα και ακυρωνει την εκτυπωση για να μην βγαζει κενες σελιδες Καλημερα !!! Private Sub Report_NoData(Cancel As Integer) MsgBox "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ." Cancel = -1 End Sub Private Sub Report_Open(Cancel As Integer) If Me.chekbox1 = False Then Me.chekbox1.Visible = False Else Me.chekbox1.Visible = True End If 'ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ CHEKBOX ΧΩΡΙΣΤΑ End Sub |
| |||
| |||
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Φίλε μου είσαι πρώτος. Δεν ξέρω αν δουλεύει (που κατά 99% θα δουλέψει), αλλά και να μη δουλέψει μου έδειξες τον δρόμο! Σε ευχαριστώ πολύ! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Άφαντο νέο θέμα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-08-12 18:12 |
[Γενικά] Τεχνικό θέμα | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-04-12 19:21 |
[Γενικά] θέμα εκτύπωσης | giorgos-barca | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-04-12 15:17 |
[Γενικά] Λίστες Combo boxes | SOELLICHA | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 02-11-11 14:41 |
Η ώρα είναι 06:19.