Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Format Ημερομηνίας
Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται σε μία φόρμα frmMEDICALREPORT_LABORATORYTEST και με πεδίο [fldDate2] μετά από ενημέρωση εργαζόμενος Access 2003 καταχωρώντας ημερομηνία με φορμάτ στα ελληνικά να μετατρέπονται στα Αγγλικά σε πλήρη ημερομηνία. Σάς ευχαριστώ.. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα ... Δημήτρη, στο before update -για παράδειγμα-του πεδίου ημερομηνίας δεν μπορεί να γραφεί μια γραμμή κώδικα που να κάνει αυτή την αλλαγή; Ελληνικό format εννοείς ηη/μμ/εεε ; Μετατροπή στα "Αγγλικά σε πλήρη ημερομηνία" τι σημαίνει ; Δεν έχω κατανοήσει που έχεις πρόβλημα και αυτό οφείλεται πιο πολύ στο γεγονός οτι δεν έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με μορφοποίηση ημερομηνιών. Θέλω να ψάξω, αφού μόνο ωφέλεια θα έχω... Καλό απόγευμα / Νίκος Δ. |
| |||
| |||
αγαπητέ Δημήτρη Σου επισυνάπτω μια φόρμα στην οποία όταν κάνεις κλικ στο πεδίο της ημερομηνίας την καταχωρείς σαν σύντομη και όταν φεύγεις από το πεδίο αυτό στην εμφανίζει πλήρης . Σχετικά τώρα με τα ελληνικά και τα αγγλικά έχει σχέση το λειτουργικό των windows και του office. Αν αυτά είναι ελληνικά δεν νομίζω ότι μπορεί να στην εμφανίσει στα αγγλικά εκτός και αν γράψεις κώδικα γι αυτό και να την εμφανίζει σε άλλο πεδίο . Καλημέρα |
| |||
| |||
Δημήτρη καλησπέρα, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω: Κώδικας: Function SQLDate(vDate As Variant) As String If IsDate(vDate) Then SQLDate = Format$(vDate, "mm\/dd\/yyyy") End If End Function Κώδικας: Dim varWhere As Variant If Me.fromdeldate > "" Then varWhere = varWhere & "[DEL_DATE] >=#" & SQLDate(Me.fromdeldate) & "# AND " Φιλικά, Άγγελος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Μετατροπή κελιών απο text σε general format | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-10-16 19:54 |
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα με συνάρτηση format και ημερομηνία. | George Thassos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-15 14:41 |
[VBA] Format Ημερομηνίας | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-10-11 22:42 |
Η ώρα είναι 07:14.