Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα, εχώ το εξής θεματάκι, έχω μια εφαρμογή με δύο διαφορετικά Ribbons (Ribbon1 και Ribbon2) και θέλω αναλόγως τα δικαιώματα αυτού που κάνει login στην βάση μου (Administrator ή User) να ερμφανίζεται διαφορετική κορδέλα πχ. αν συνδεθεί κάποιος που είναι Administrator να εμφανίζεται η Ribbon1 ενώ αν είναι User να εμφανίζεται η Ribbon2. Ευαχαριστώ εκ των προτέρων Σόφη |
| |||
| |||
![]()
χαιρετω τα μελη δοκιμασε κατι τετοιο στη φορμα του login If me.ΤοΠεδιοUser="Administrator" Then '<=========οπως το εχεις ονομασει DoCmd.ShowToolbar "RIBBON1", acToolbarNo DoCmd.ShowToolbar "RIBBON2", acToolbarNo CommandBars("Ribbon1").visible=true else If me.ΤοΠεδιοUser="User " Then DoCmd.ShowToolbar "RIBBON1", acToolbarNo DoCmd.ShowToolbar "RIBBON2", acToolbarNo CommandBars("Ribbon2").visible=true else end if end if |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άθροισμα από διαφορετικούς πίνακες | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-07-20 19:43 |
Πρόβλημα με εμφάνιση εγγραφών από διαφορετικούς πίνακες | johnpantazo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 19-05-18 06:39 |
[ Ερωτήματα ] ερώτημα από δυο διαφορετικούς πίνακες | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-01-16 15:21 |
[Γενικά] Διπλότυπη εμφάνιση Unicode σε διαφορετικούς χαρακτήρες γραμμάτων | alex | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-05-14 09:27 |
[ Εκθέσεις ] Εκτύπωση απο διαφορετικούς πίνακες. | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-06-11 12:18 |
Η ώρα είναι 06:01.