Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Ολοκληρωση εφαρμογης...και τωρα?

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-06-10, 20:58
Όνομα: Δέσποινα
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Ολοκληρωση εφαρμογης...και τωρα?

Καλησπερα σε ολους!
Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με την Access και ματια που δεν βλέπονται...
Έχω μπερδευτεί λίγο με το τι ακολουθεί μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Διαβάζω μέσα στο forum σας παρόμοια θέματα, (διαίρεση βάσης, δημιουργία accde κλπ) αλλα δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Η βάση δεδομένων που έφτιαξα, θα ήθελα να την χρησιμοποιήσουμε στο γραφείο - περίπου 6 άτομα. Τι πρέπει να κάνω για να γίνει αυτό?
Ελπίζω να μην κούρασα κανέναν....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-10, 08:59
Όνομα: Πάνος
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Αττική
Προεπιλογή

Καλημέρα Δέσποινα,
Πρόσφατα βρέθηκα στη θέση σου. Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα αντίγραφο της βάσης σου και να πειραματιστής με τον διαμοιρασμό της, ακολουθώντας την παρακάτω συζήτηση η οποία νομίζω είναι διαφωτιστική. Όποια δυσκολία προκύψει τα ξαναλέμε.
http://www.ms-office.gr/forum/access...ai-diktyo.html
http://www.ms-office.gr/forum/access...i-pinakon.html
Καλά αποτελέσματα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-10, 22:30

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.
Έχω όμως και ένα άλλο πρόβλημα. Έχω ψάξει και έχω βρεί τρόπο να φτιάξω καινούρια κορδέλα, με δικές μου επιλογές, φτιαχνοντας έναν πίνακα με όνομα USysRibbons. Όταν κάνω τον διαχωρισμό της βάσης η κορδέλα χάνεται...ο πίνακας υπάρχει χωρις να λειτουργεί.
Τι μπορώ να κάνω?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-10, 23:06

Προεπιλογή

Καλησπέρα,
Δέσποινα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας κορδέλα. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει περισσότερα ας βοηθήσει.
Πάντως όταν χωρίσεις την βάση σε ῾προσκήνιο῾και ῾παρασκήνιο῾ τότε πρέπει να συνδέσεις τα δύο μέρη με τον τρόπο που περιγράφεται στους συνδέσμους που σου έδωσα.
Εάν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα περιέγραψέ το με λεπτομέρεια, να καταλάβουμε σε πιο σημείο βρίσκεσαι.
Αύριο το πρωί που θα πάω στο γραφείο μου θα ξαναδώ την διαδικασία του διαμοιρασμού, και εάν το ζήτημα σου δεν έχει λυθεί, θα σου περιγράψω την διαδικασία που εγώ έκανα βήμα-βήμα.
Τα λέμε
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-10, 08:54

Προεπιλογή

Καλημέρα Πανο,
παρακάτω σου έχω ενα link για την κορδέλα της Access 2007.
Προσαρμογή της Κορδέλας - Access - Microsoft Office
Με απλά λόγια είναι το παλιό μενού των office μόνο που τώρα λέγεται κορδέλα.
Εκεί μέσα λοιπόν γράφει και για την προσαρμογή της και για το πως φτιάχνεις εσύ το δικό σου μενου. Ακολούθησα το παράδειγμα τους αλλα όπως σου έγραψα και πριν όταν χωρίζω την βάση δεν δουλεύει.
Θα ακολουθήσω τα βήματα των προηγούμενων για το χώρισμα της βάσης και την σύνδεσή της και θα σου γράψω για το αποτέλεσμα. Μάλλον πρέπει να είναι αυτό που λες. Δεν σύνδεσα τα δυο χωρισμένα μέρη μεταξύ τους.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
Θα τα ξαναπούμε!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-10, 12:48

Προεπιλογή

Όσον αφορά τις συντομεύσεις σου στην κορδέλα κάνε τα εξής:
Κουμπί Officce (το κουμπί με το σήμα Windows πάνω αριστερά στην Access)==> Επιλογές Access==>Προσαρμογή==>Επέλεξε την συντόμευση που θέλεις να μεταφέρεις πχ. "γρήγορη εκτύπωση"==>Προσθήκη==>οκ.
Όσον αφορά τον διαμοιρασμό της βάσης, διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες και όπου υπάρχει πρόβλημα τα ξαναλέμε.
Καλή επιτυχία
Πάνος
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ smasak Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 07-07-15 17:16
Αναβάθμιση εφαρμογής σε Access parara Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 24-01-13 23:05
[Συναρτήσεις] Αναφορά συνόλου δεδομένων μέχρι τώρα εργάσιμων ημερών τρέχοντος μήνα girapas Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 13-01-13 21:22
Ιδιότητες εκκίνησης εφαρμογής comsup Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 09-11-11 13:08
[Γενικά] Βελτιστοποίηση εφαρμογής. chris1978 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 07-09-11 19:44

Η ώρα είναι 06:13.