Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
προβλημα με συνδεση πινάκων
Καλησπέρα σε όλουσ. Προσπαθω να συνδεθώ με τη βάση ώστε να συνδεθω με ενα πίνακα, που βρίσκεται σε άλλο υπολογιστή εντός δικτύου, και μου βγάζει μηνυμα τησ φωτογραφίας που επισυνάπτω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Καλησπέρα Έξαρχε. Θα σου πρότεινα να δεις λίγο τις κάτωθι ρυθμίσεις στο αρχείο σου : Αρχείο - Επιλογές - Κέντρο Αξιοπιστίας - Ρυθμίσεις Κέντρου Αξιοπιστίας - Αξιόπιστες Θέσεις |
| |||
| |||
τισ εχω δει αλλα δε βγαζω ακρη. δεν εχω αλλαξει κατι εκει. μεχρι μια βδομαδα πριν δουλευε κανονικα σ ευχαριστω πολυ |
| |||
| |||
Καλημέρα σας, Κάνε update το Office. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ access Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
|
| |||
| |||
Καλησπέρα και απο μένα. Βάλε το αρχείο αυτό AddPath2016.zip στον φάκελο της εφαρμογής σου και τρέξτο. Μετά λογικά η εφαρμογή σου θα λειτουργεί κανονικά. |
| |||
| |||
συνεχεια
Επειδη το ιδιο αντιμετωπισα και εγω εκανα το εξης Απενεργοποιησα τις μακροεντολες εκανα τους συνδεδεμενους πινακες και ξαναενεργοποιησα τις μακροεντολες και δουλευει |
| |||
| |||
ευχαριστω πολυ φιλε μου
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύνδεση πινάκων - φορμών | jamman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-07-22 19:22 |
Σύνδεση πινάκων... | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-01-15 20:06 |
Σύνδεση πινάκων | Σκτετε | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-02-13 05:47 |
[ Ερωτήματα ] Σχεδίαση - σύνδεση πινάκων σε Β.Δ. | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-05-11 13:50 |
Σύνδεση Πινακων | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-06-10 14:57 |
Η ώρα είναι 21:57.