Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
κριτηριο σε ερωτημα διασταυρωσης
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθεια σας και πάλι. στην επισυναπτόμενη ΒΔ έχω . θα ήθελα να φτίαξω μία έκθεση που να παρουσιαζει μονο τα απο τελέσματα μεταξύ των ημερομηνιών των οποίων οποίες θα ορίζω απο τη φόρμα "find" στο ερώτημα διασταυρωσης προσπάθησα να μάλω κριτήριο στην ημερομηνια >=[forms]![find]![date_apo] and <=[forms]![find]![date_eos] αλλα δεν το δεχεται μπορεί καποιος να με βοηθήσει? ευχαριστώ εκ των πρωτέρων test.zip |
| |||
| |||
συνεχεια
νομιζω κατι τετοιο θελεις
|
| |||
| |||
φίλε μου καλε. δεν ήθελα κατι τέτοιο. ήθελα αυτο ακριβώς. Δεν έχω λόγια να σ ευχαριστήσω. χρωσταω κέρασμα να είσαι καλα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΗ ΚΕΦΑΛΙΔΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ | Puma80! | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-04-21 15:37 |
[ Ερωτήματα ] Σύνδεση πεδίων φόρμας με ερώτημα διασταύρωσης | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 15-12-18 11:05 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα Διασταύρωσης | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-09-18 15:51 |
Κριτήριο σε ερώτημα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-12-12 11:32 |
Φίλτρο σε ερώτημα διασταύρωσης | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 27-01-11 09:46 |
Η ώρα είναι 08:06.