Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
σαββατοκυρακα
καλησπέρα σε όλους θα ήθελα και πάλι τη βοήθεια σας. έχω μια φόρμα (vardies) ενα πλαισιο ελεγχου "sk" και ενα συνθετο πλαισιο "id_vardias[/U]" οταν η ημερομινια[U] "imerom"[/U] ειναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και το σύνθετο πλαίσιο "id_vardias" εχει τιμη = # 6# να τσεκαρεται ενα πλαίσιο ελέγχου "sk" οπωσ επίσης όταν [B]"imerom"[/B] = ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ, οποιαδήποτε τιμη κ αν εχει το σύνθετο πλαίσιο "id_vardias" να τσεκάρεται (true) ενα πλαίσιο ελεγχου "sk" εχω δοκιμασει τον παρακατω κωδικα αλλα δεν δουλευει. If Me.imerom.Value = vbFriday And Me.id_vardias.Value = 6 Then Me.sk.Value = True ElseIf Me.imerom.Value = vbSaturday Or Me.imerom.Value = vbSunday Then Me.sk.Value = True Else: Me.sk.Value = False End If Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Καλησπέρα σας, Δοκίμασε το παρακάτω αρκεί το Me.imerom.Value να είναι ημερομηνία. if Weekday(Me.imerom.Value) = vbFriday And Me.id_vardias.Value = 6 Then Me.sk.Value = True ElseIf Weekday(Me.imerom.Value) = vbSaturday Or Weekday(Me.imerom.Value)= vbSunday Then Me.sk.Value = True Else: Me.sk.Value = False End If Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Σ ευχαριστω παρ πολύ φίλε μου να είσαι καλα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 08:04.