Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΣΤΗΛΕΣ
Καλημέρα σας. κατ αρχας θέλω να σας ευτχαριστήσω για την κατα καιρούσ πολυτιμη βοήθεια σας σε παρα πολλά θέματα που εχω προβληματιστει και μου εχετε δώσει λύση. ομολογώ οτι αν δεν υπήρχε αυτο το FORUM δε θα μπορουσα μόνος μου να ολοκληρώσω τπτ επειδή ειμαι αυτοδίδακτος. Απολογούμαι που δε μπόρεσα να δώσω η να προτείνω λύση σε καποιο θέμα αλλα όπωσ είπα πιο πάνω οι γνωσεισ μου ειναι περιορισμένες. Ξεκίνησα μια ΒΔ (επισυνάπτεται) για καταχώρηση Βαρδιών,ωρων εργασιασ, ρεπο κλπ. θα ήθελα και εδω τη βοήθεια σας. θα ήθελα να φτίαξω μια έκθεση με τα ερωτήματα "proi","apogevma","vrady" αλλα θα ήθελα να εμφανίζεται σε στήλεσς imerominia proi.id_vardias apogevma.id_vardias vradi.id_vardias proi.id_prosopikou apogevma.id_prosopikou vradi.id_prosopikou τα ερωτήματα ειναι απο τον ίδιο πίνακα. "ergasia" και ωσ κοινό εχουν imeromini θελω να τη φτιάξω την έκεθεση τωρα που ειμαι ακόμα στην αρχή ωστε αν δεν γίνεται με τη μορφη που θέλω να εμφανιζεται να αλλάξω τη δομη τησ ΒΔ. πχ πινακες η δομη ποινακων είδα ενα σχετικο θέμα που ανεβασε παλίοτερα ο kapetanag αλλα δεν καταλαβα και πολλά. σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων |
| |||
| |||
Συνεχεια
Καλησπερα Επειδη δεν καταλαβα τι ακριβως ζητας δες στο επισυναπτομενο αν σε κανει |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Η δική μου πρόταση Μία κεντρική έκθεση ergasia και τρεις δευτερεύουσες τοποθετημένες σαν στήλες ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ,ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ, ΒΡΑΔΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ. |
| |||
| |||
Παράθεση:
αυτο που ζηταω ειναι κατι σαν αυτο που ανεβασε ο Νασος. δλδ οι βαρδιες να εμφανιζονται σε στηλεσ. πρωτη στηλη πρωινη βαρδια και απο κατω το προσωπικο που απασχολειται, δευτερη στηλη απογευματινη απο κατω το προσωπικο, βαρδια τριτη στηλη νυχτερινη βαρδια |
| |||
| |||
Παράθεση:
Σευχαριστω παρα πολύ. φιλικά Έξαρχοσ |
| |||
| |||
συνεχεια 2
Δες αυτην εκθεση
|
| |||
| |||
φίλε μου σ ευχαριστλω πολυ. ειναι αυτο ακριβωσ που χρειαζομαι. να εισαι καλα.
|
| |||
| |||
φίλοι μου σας ευχαριστώ παρα πολύ για την άμεση ανταποkριση σας στο πρόβλημα μου. να είστε καλα
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Διπλότυπες Στήλες | jim1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-21 16:57 |
Έκθεση με στήλες | kiroukos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-03-20 14:44 |
[ Ερωτήματα ] ενημερωση στηλες ερωτηματος απο δυο αλλες στηλες με συναρτηση | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-02-19 15:18 |
[Συναρτήσεις] 2 στήλες σε 2 στήλες | demotapa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-06-17 19:25 |
[ Εκθέσεις ] Έκθεση ερωτήματος με δυναμικές στήλες | nvosnakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-04-17 15:41 |
Η ώρα είναι 08:25.