Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εξαρτώμενα συνθετα πλαίσια σε δευτερεουσα φόρμα
Καλησπέρα σας, στο αρχείο ποου ανεβάζω υπάρχει η φόρμα masterdb_0 που έχει υποφόρμα masterdb_1. Σε αυτήν αύτήν μεταξύ αλλων έχω 2 σύνθετα πλαίσια [κατηγορία] και [τύπος] που η τιμή του ενός φιλτράρει τα αποτελέσματα του αλλου. Δεν λειτουργει σωστά με πάνω απο 1 εγγραφές ( στην δευτερέουσα φόρμα) Σας παρακαλώ για την βοήθεια σας ευχαριστώ |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιάννη, δες μια πρόταση στο συνημμένο. 1) Η προέλευση γραμμής (Row Source) ορίζεται με κώδικα. 2) Όταν ορίζεται σε κάποια εγγραφή η προέλευση γραμμής, ενδέχεται στο πεδίο [Τύπος], άλλων εγγραφών, να εξαφανίζονται οι τιμές, επειδή δεν περιλαμβάνονται στη λίστα τιμών της νέας προέλευσης. Το πρόβλημα λύθηκε προσθέτοντας ένα TextBox (για την εμφάνιση των τιμών) πάνω στο ComboBox κατάλληλα προσαρμοσμένο. Κώδικας: Option Compare Database Option Explicit Private Sub ctgtype_AfterUpdate() Const sel As String = "Select DescrGR, typeID, ctgtype from info1db Where ctgtype ='" Me.type.RowSource = sel & Me.ctgtype & "' order by DescrGR" End Sub Private Sub Form_Current() Const sel As String = "Select DescrGR, typeID, ctgtype from info1db Where ctgtype ='" Me.type.RowSource = sel & Me.ctgtype & "' order by DescrGR" End Sub |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, δουλευει άψογα.. σε ευχαριστώ πολύ!! |
| |||
| |||
Να είσαι καλά Γιάννη και καλή συνέχεια.
|
| |||
| |||
καλημέρα σας. κατέβασα τα αρχεία για να δώ πωσ το κάνατε ώστε να μαθαίνω και να παίρνω ιδέες αλλα δε μου εμφανίσει τισ φόρμες. μου εμφανίζει μονο τουσ πίνακεσ και ενα ερώτημα. πρεπει να κανω κατι για να μου εμφανισει τισ φόρμες? ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exarhos : 01-03-22 στις 19:45. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια σε σύνθετα πλαίσια. | grigoris1 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-03-19 18:51 |
Επιλογές σε σύνθετα πλαίσια | giannisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-03-19 21:58 |
ΦΙΛΤΡΑ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-12-17 12:58 |
ενημέρωση πινάκα από 2 σύνθετα πλαίσια | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 30-01-17 20:02 |
[ Φόρμες ] Σύνθετα πλαίσια | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 15-05-11 13:02 |
Η ώρα είναι 08:11.