Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Τεστ Ασφάλειας
Καλησπέρα έχω φτιάξει ένα πρόγραμμα και θα ήθελα να τεστάρετε αν έχει δυσκολία να μπορέσει κάποιος να το χρησιμοποιήσει χωρίς την συγκατάθεση μου. Επειδή έχει μεγαλύτερο μέγεθος, δίνω το link του google Drive https://drive.google.com/file/d/1QUx...ew?usp=sharing Θέλω να ενημερώσω τους φίλους που θα ασχοληθούν εάν δεν μπορέσουν να προχωρούν στις φόρμες για να το κλείσουν πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη Διαχείριση Εργασιών των win και τέλος εργασίας την access. οποιαδήποτε συμβουλή θα εκτιμηθεί. Φιλικά Πασχάλης |
| |||
| |||
Μπορώ να πω ότι ήταν ενδιαφέρον καθώς δεν έσπαγε με το απλο DPB=....?!? (ήθελε άλλο "καλό" εργαλείο)... δεν ξέρω αν φταίει ότι έχω καινούργια Access...ίσως να το δοκιμάσω με παλιά έκδοση. Καλή δουλειά |
| |||
| |||
Εγώ πάλι γιατί το ξεβράκωσα σε 1 λεπτό? Επίσης ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ που το κάνουν πολλοί είναι που χρησιμοποιείς Ελληνικούς χαρακτήρες να ξέρεις. Ίσως να πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να το ξαναγράψεις.
|
| |||
| |||
Καλημέρα κι από μένα. Χρησιμοποίησα το XVI32 Hex-editor. |
| |||
| |||
Ωραίο αυτό XVI32...εγω είχα 1 Neo"κατι" και μαλλον αυτό εφταιγε που δεν πέτυχε το σπασιμο...τωρα ήταν Jet
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ασφάλεια] Αντίγραφο ασφαλείας βάσης με VBA | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-02-22 23:01 |
ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΣΗΣ | Puma80! | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-04-21 14:59 |
Προειδοποίηση ασφάλειας | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-03-14 16:46 |
Η ώρα είναι 19:54.