Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΥΠΟΦΟΡΜΑ ΑΛΛΗΣ ΦΟΡΜΑΣ
Καλήσπερα σας. θα ήθελα τη βοήθεια σας . στην επισυναπτομενη ΒΔ TEST SHIPS 1 εχω τη φόρμα "ARSEIS" και τη φόρμα PLOIA Η οποια εχει την υποφόρμα apagor το κουμπί αποθήκευση στη φόρμα "ARSEIS" αφενός αποθηκεύει τα δεδομένα στον πινακα "arsi" αφετερου με μεταφέρει στη φόρμα PLOIA στο ίδιο πλοίο. (ID_PLOIOU = ID_PLOIOU) θα ήθελα επίσησ πατώντασ το κουμπι αποθήκευση στη φόρμα "ARSEIS " οι τιμέσ των πεδίων "op_arsi" και "kod_arsis" τησ φόρμασ "ARSEIS" να μεταφέρονται στην υποφόρμα "apagor" και το κουμπί "ARSI" να ειναι ορατό (visible) σασ ευχαριστώ πολυ εκ των πρωτερων |
| |||
| |||
Καλησπέρα στον κώδικα σου πρόσθεσε τα παρακάτω Private Sub Εντολή11_Click() DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord DoCmd.OpenForm "PLOIA", acNormal, WHERECONDITION:="ID_PLOIOU=" & Me.ID_PLOIOU '................................................. .......................................... Πρόσθεσε της παρακάτω εντολές στον κώδικα σου Form_apagor.op_arsi = Form_ARSEIS.op_arsi Form_apagor.kod_arsis = Form_ARSEIS.kod_arsis Form_apagor.ARSI.Visible = True '................................................. .......................................... End Sub |
| |||
| |||
Φίλε μου ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια αλλα ο κωδικασ που εγραψεσ δεν ανταποκρίνεται.
|
| |||
| |||
συνεχεια
καλησπερα ο κώδικας έγινε συμφωνα με το παράδειγμα σου Θα κάνεις προβολή σχεδίαση της φόρμας στο κουμπί αποθήκευση δεξί κλικ ιδιότητες συμβαν με το κλικ και θα ανοίξει η vba πριν το end θα προσθέσεις τις τον κώδικα εσυ στο πρόγραμμα σου μπορεί να έχεις άλλη ονομασία στο κουμπί αποθήκευσης στο παράδειγμα είχε αυτο που αναφέρεται |
| |||
| |||
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ |
| |||
| |||
Καλησπέρα στην παρέα. Μια διόρθωση στον κώδικα του φίλου Πάκου. Κώδικας: Private Sub Εντολή11_Click() DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord DoCmd.OpenForm "PLOIA", acNormal, WHERECONDITION:="ID_PLOIOU=" & Me.ID_PLOIOU Forms![PLOIA]![apagor].Form![op_arsi] = Form_ARSEIS.op_arsi Forms![PLOIA]![apagor].Form![kod_arsis] = Form_ARSEIS.kod_arsis Form_apagor.ARSI.Visible = True End Sub |
| |||
| |||
ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σε εμένα παίζει έχω access 2019
|
| |||
| |||
Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. εγω χρησιμοποιώ ACCESS 2016. Άλλαξα λίγο τον κώδικα (πειραματίστηκα) και δούλεψε DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord DoCmd.OpenForm "PLOIA", acNormal, WHERECONDITION:="ID_PLOIOU=" & Me.ID_PLOIOU Forms![PLOIA]![apagor].Form![op_arsi] = me!.op_arsi.value Forms![PLOIA]![apagor].Form![kod_arsis] =me!.kod_arsis.value Forms![PLOIA]![apagor].Form![ARSI].visible = true αυτό δούλεψε. και πάλι ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά τιμών απο υποφόρμα σε κύρια φόρμα | exarhos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-07-21 13:19 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση τιμής αδεσμευτου πεδίου φόρμας σε αδέσμευτο πεδίο άλλης φόρμας. | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 18-06-20 23:13 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή αντικειμένου φόρμας σε αντικείμενο άλλης φόρμας | zinocrotale | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-04-13 18:35 |
Ανανέωση Φόρμας Μετά απο Ενημέρωση άλλης | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-02-12 15:52 |
Μεταφορά περιεχομένου λίστας σε σύνθετο πλαίσιο άλλης φόρμας | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 30-03-10 17:38 |
Η ώρα είναι 19:53.