Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
προβλημα κατα το ανοιγμα τησ βασησ
Καλημέρα σας, όταν ανοίγω μια βάση δεδομένων μου βγάζει το παρακάτω μηνυμα που επισυνάπτω. απότι έχω διαπιστωσει δεν παιζει η VBA, τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exarhos : 21-01-22 στις 14:11. |
| |||
| |||
Κάτι έγγραψες λάθος στον κώδικα...έκλεισες την εφαρμογή και ....τώρα που ξαναανοίγεις κάνει parsing το κώδικα και "σκάει". Ανοιξε με Shift και κάνε Compile τον κώδικα να δεις που έχει θέμα... Υπάρχει μια περίπτωση να έχεις και κάποιο πρόβλημα με τα references..μήπως ξήλωσες τίποτα .dll, κανά Update ? |
| |||
| |||
ευχαριστώ πού φίλε μου. θα τσεκάρτω οσα μου είπες
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα κατά την διαδικασία διαίρεσης της βάσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 17-02-15 23:09 |
[ Φόρμες ] Mεγιστοποίηση φόρμας κατά το άνοιγμα | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-11-12 12:18 |
Πρόβλημα κατά τη μεταφορά βάσης | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-08-12 18:43 |
Συμπύκνωση βάσης κατά την μετατροπή της σε MDE | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-04-12 15:37 |
[VBA] Εύρεση ημερομηνίας κατά το άνοιγμα | JSARAK2001 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-04-12 12:40 |
Η ώρα είναι 19:59.