Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Export form results
Πολύ καλημέρα . Έχω φτιάξει μια βάση . Έχω κάνει ένα ερώτημα το οποίο μου βγάζει αποτελέσματα σε μια φόρμα . Στην φόρμα έχω βάλει ένα κουμπί το οποίο μου κάνει print preview τα αποτελέσματα . Βασικά ο κώδικας που εκτελείται είναι ο παρακάτω: Private Sub rp2MbCh_Click() On Error GoTo Err_rp2MbCh_Click Dim stDocName As String stDocName = "rp2MbCh" DoCmd.OpenReport stDocName, acPreview, , "[cd2Mb]=" & Me![cd2Mb] Exit_rp2MbCh_Click: Exit Sub Err_rp2MbCh_Click: MsgBox Err.Description Resume Exit_rp2MbCh_Click End Sub Τώρα θέλω να βάλω ένα άλλο κουμπί που αντί να κάνει προεπισκόπηση θέλω να τα βγάζω σε ένα αρχείο . ο κώδικας που χρησιμοποιώ είναι ο παρακάτω. Private Sub rp2file_Click() On Error GoTo Err_rp2file_Click Dim stDocName As String stDocName = "rp2MbCh" DoCmd.OutputTo acReport, stDocName Exit_rp2file_Click: Exit Sub Err_rp2file_Click: MsgBox Err.Description Resume Exit_rp2file_Click End Sub Όμως ο παραπάνω κώδικας μου βγάζει σε αρχείο όλες τις εγγραφές του πίνακα κι όχι τα αποτελέσματα του ερωτήματος . Πως μπορώ να το πετύχω αυτό ? Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Γεια σας! Αγαπητέ/ή φίλε/η καλωσόρισες στο φόρουμ! Φρόντισε σε παρακαλώ να συμπληρώσεις το όνομα προσφώνησης σου στον πίνακα ελέγχου για να μπορούμε να σε φωνάζουμε με τ όνομα σου (http://www.ms-office.gr/forum/profil...do=editprofile > Όνομα). Για να μη εμφανίζονται όλες οι εγγραφές, θα πρέπει πρώτα να εκτελεστεί το ερώτημα της έκθεσης που θα επιστρέψει τα επιθυμητά αποτελέσματα και κατόπιν να γίνει η εξαγωγή του. Άρα: Τα κριτήρια σου: strCriteria = "[cd2Mb]=" & Me![cd2Mb] Ανοίγουμε την έκθεση με τη γραμμή: Κώδικας: DoCmd.OpenReport strDocName, acViewPreview, , strCriteria, acHidden 'κρυφό παράθυρο.Περιέχει τα αποτελέσματα που μας ενδιαφέρουν. Κώδικας: DoCmd.OutputTo ObjectType:=acReport, ObjectName:=strDocName ή χρησιμοποιούμε: Κώδικας: DoCmd.OutputTo ObjectType:=acReport, ObjectName:=strDocName, OutputFormat:=acFormatXLS, _ OutputFile:=CurrentProject.Path & "\" & strDocName & ".xls", AutoStart:=True Τέλος κλείνουμε την "κρυμμένη" έκθεση με τη γραμμή: Κώδικας: DoCmd.Close acReport, strDocName Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Είσαι ΤΕΛΕΙΟΣ
Συμπλήρωσα τις πληροφορίες που ήθελε το site . Σε ευχαριστώ πολύ .!!!!! Ο κώδικάς σου ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα το εξαγώγιμο αρχείο να είναι pdf ? Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. |
| |||
| |||
Καλημερα Νεκταριε & καλως ηρθες στο φορουμ Δοκιμασε αυτο: Κώδικας: DoCmd.OutputTo acOutputReport, "το ονομα του report", "PDFFormat(*.pdf)", _ "H διαδρομη που θα αποθηκευσεις το αρχειο & το ονομα του report.pdf", True, "", 0, acExportQualityPrint
__________________ Φιλικά Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 24-05-10 στις 14:58. |
| |||
| |||
Thanks again
Και άλι σε ευχαριστώ . Μια ερωτησούλα . Την acExportQualityPrint ως τι την δηλώνω ?
|
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Νεκτάριε, οι σταθερές (όρος στη VB = "Const") acExportQualityPrint (= 0&) και η acExportQualityScreen (= 1&) καθώς και η μορφή PDFFormat(*.pdf) δεν υποστηρίζονται και δεν υπάρχουν στην Access 2003 ή παλαιότερες εκδόσεις. Σε νεώτερες εκδόσεις (2007, 2010) η acExportQualityPrint (= 0&) δεν είναι απαραίτητο να οριστεί ( περνιέται αυτόματα αν δεν έχει ορισθεί κάτι στη θέση της). Καλή συνέχεια
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, μόνο με access 2007 Μπορώ να το πετύχω αυτό?
|
| ||||
| ||||
Ακριβώς φίλε μου.
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Split form | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-04-16 21:19 |
[ Φόρμες ] Export to Excel | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-01-16 08:04 |
[VBA] Export/Import Modules,Userforms | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-03-14 00:39 |
Tabbed form | spooky | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 23-04-12 08:59 |
[ Εκθέσεις ] H εικόνα δεν βγαίνει όταν κάνουμε export σε word 2003 | jimvasiloudis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-03-10 23:10 |
Η ώρα είναι 14:49.