Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Εφαρμογή Access - (Υπηρεσίες - Αδειες - ...)
Καλημέρα... Είχα υποσχεθεί στους φίλους -εκεί στη Σαλαμίνα - να ανεβάσω μια πρόταση εφαρμογής Access. Κρατώ την υπόσχεση! Επιπλέον θέλω μέλη και επισκέπτες να δουν μια μικρή εφαρμογή που στα πρώτα τους βήματα θα τους φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Βέβαια η εφαρμογή είναι σε εμβρυακή κατάσταση, αλλά με τις προτάσεις των φίλων μας του ΝΝΣ μπορεί να αναπτυχθεί παραπέρα... Από τη μεριά μου θα βοηθήσω αν και αυτή την περίοδο ο ελεύθερος χρόνος είναι λιγοστός. Να είμαστε όλοι καλά... Φιλικά / Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Γιάννης ανέλαβε ξανά ...καθήκοντα! Έχει πολλά να μας δώσει... Προσοχή: Ανέβασα σήμερα 12/12/2010 ξανά την εφαρμογή μιας και είχε 'χαθεί' λόγω των προβlημάτων στον ...server Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 12-12-10 στις 16:44. Αιτία: Ανέβασμα της εφαρμογής |
| ||||
| ||||
Παράθεση:
Δεν ξέρω αν έχω πολλά να δώσω, όμως αυτό που ξέρω είναι πως όσα έχω, θα τα δώσω όλα! Η άποψή μου είναι πως γνώση είναι ένα αγαθό που πρέπει να μοιράζεται ελεύθερα και ανιδιοτελώς. Δυστυχώς στον κόσμο αυτό, τέτοιες απόψεις σπανίζουν ιδιαίτερα. Το καλό όμως είναι, πως οι περισσότερες απο αυτές, έχουν μαζευτεί σε κάτι φόρουμ σαν και αυτό εδώ. Να 'σαι καλά φίλε Νίκο και καλά να περνάς! Εγώ σε λίγο φεύγω για μια βόλτα στα χωριά μας... Τα λέμε! Γιάννης
__________________ Αν δεν το ρωτούσες, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ...! ----------------------------------------------- Τελικά η γνώση, αντίθετα με ό,τι μέχρι σήμερα πίστευα, είναι η φυλακή της σκέψης. Όταν η αφετηρία είναι η ελεύθερη σκέψη, δεν χρειάζεται πλέον να φτάσεις πουθενά! |
| |||
| |||
συγχαρητήρια Νικο
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα κι από μένα! Δείτε ακόμα ένα παράδειγμα σχετικά με τη διαχείριση ημερομηνιών, αργιών σε περιόδους άδειας: http://www.ms-office.gr/forum/access....html#post2797 Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα... Αντικατέστησα την εφαρμογή που είχα ανεβάσει στην αρχή-αρχή αυτής της συζήτησης, με μια νέα-διορθωμένη (NNS2.zip) , διότι παρατήρησα κάποια 'λάθη' στο ζήτημα των διαγραφών. ( Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με δομή εφαρμογής η οποία να συνδυάζει φόρμες και υποφόρμες και ξανά υποφόρμες,...με συνέπεια να μη γνωρίζω τους τρόπους που αυτά τα αντικείμενα επικοινωνούν ! ). Όμως, φίλοι μου η μοντέρνα σχεδίαση εφαρμογών απαιτεί αυτή τη σχεδίαση, δηλαδή να έχεις στην οθόνη του υπολογιστή σου -κάθε στιγμή- ολάκερη την εφαρμογή σου. (Στα Λύκεια πλέον η νέα εφαρμογή διαχείρισης βαθμών, απουσιών, κ.λ.π. ακολουθεί πιστά αυτή τη ...λογική !) Αυτά ! Με εκτίμηση σε όλους σας / Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Τάσο καλά κάνεις και ανεβάζεις συνεχώς τον πήχη ! Οι νεότεροι που έχουν τις ωραίες τους φιλοδοξίες καλό είναι να γνωρίζουν τις διαστάσεις του χώρου που καλύπτει η Access. |
| |||
| |||
αναστροφη
Καλησπερα εχω δυο ερωτηματα 1ο Στην εφαρμογη του φιλου Νικου εχει κανει οταν βαζεις την ημερομηνια εναρξης αδειας και την ημερομηνια ληξη αδειας να βγαζει ποσες μερες αδειας εχει, εγω θελω αν γινετε να βαζουμε την ημερομηνια εναρξης, ποσες μερες αδεια (αριθμο) και να μας βγαζει ποτε κανει ληξη η αδεια. π.χ αντι για 10/6/10 + 14/6/10 = 5 (μερες αδεια) να ειναι 10/6/10 + 5 (μερες αδεια) = 14/6/10 2ο Αν ολα πανε καλα περναμε της αδειες του 2010, το 2011 τι κανουμε? σβηνουμε ολοι την βαση την παλια (2010) και ξανα απο την αρχη. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Υ.Γ τωρα που ανακαλυψα την access εχω πολλα ερωτηματα. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα... Μάνο, βρίσκομαι στο σχολείο και δεν έχω δυνατότητα- από εδώ- να κάνω τις αλλαγές που θέλετε. Θα ασχοληθώ το απόγευμα. Φυσικά όποιος φίλος έχει χρόνο, διάθεση,... μπορεί να παρουσιάσει την δική του εκδοχή. Τους χαιρετισμούς μου στη Σαλαμίνα / Νίκος Δ. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Δείτε το ενημερωμένο αρχείο/παράδειγμα: http://www.ms-office.gr/forum/access....html#post2797 Μάνο, ελπίζω να σε καλύπτει! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
δεν έχω λόγια να περιγράψω το θάρρος που μου δίνεται να συνεχίσω και εγώ στην ανάπτυξη μιας δικιας μου εφαρμογή "στα δικά μου μέτρα" με την μεγάλη βοήθεια που προσφέρετε σε αυτό το forum, σας ευχαριστώ για όλα, θα συνεχίσω την εξέλιξη της εφαρμογής μου, με την βοήθεια σας, και πιστεύω κάποια στιγμή να είναι πρακτικά εφαρμόσιμη για να μπορέσω να την "ανεβάσω" και να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου.
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα... Αγαπητέ Μάνο, οι απαντήσεις στα ερωτήματα περιέχονται στο επισυναπτόμενο αρχείο. ...Μπράβο σου που κάνεις κάτι δικό σου! Καλή συνέχεια / Νίκος Δ. Η εφαρμογή μου "τρέχει"... εδώ ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 12-12-10 στις 16:47. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Πρόγραμμα για Υπηρεσίες Στρατού | tasoslamprinos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-11-15 12:57 |
Προβολή access σαν εφαρμογή | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-04-14 13:08 |
Εφαρμογή (Ι) για όσους ξεκινούν Access & VBA | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-12-09 02:30 |
Εφαρμογή Ημερολογίου σε Access | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 11-11-09 10:33 |
Εφαρμογή Ημερολογίου σε Access | kon73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 15-01-09 13:18 |
Η ώρα είναι 21:30.