Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Εκθέσεις ] Βοήθεια σε δημιουργία

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-11-21, 12:07
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Βοήθεια σε δημιουργία

Καλημέρα σας,
Ανεβάζω πιο κάτω ένα αρχειο του access που μου ζήτησαν να κάνω αν και δεν το κατέχω σχεδόν καθόλου,
Σε αυτό θέλω
1. Από τους πίνακες στοιχεία Α οχήματος και στοιχεία Ατυχήματος για τα οποία έχω φτιάξει φόρμες, όταν ανοίγω την έκθεση με όνομα ΔΕΛΤΙΟ 1 να έχουν συμπληρωθεί τα στοιχεία που έχω συμπληρώσει στους πίνακες. Δεν ξέρω που έχω κάνει λαθος και δεν μου συμπληρώνονται αν και νομίζω ότι είναι πρόβλημα στις σχέσεις στις οποίες δεν ξέρω πως να τις συσχετίσω.
2. Επίσης θέλω όταν στην φόρμα πατάω το κουμπί ΔΕΛΤΙΟ 1 να ανοίγει το Δελτίο 1 και να ρωτήσω εάν μπορώ να το ανοίξω με ένα κουμπί σε WORD ώστε να συμπληρώνω και άλλα στοιχεία. Δηλαδή να εκτελείται η εντολή άνοιγμα έκθεσης συμπληρωμένη και άνοιγμα σε word.
Το αρχείο ήταν μεγάλο 1,19 και δεν ανέβαινε οποτε το έβαλα σε cloud:
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.zip (301,9 KB, 10 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Βοήθεια σε δημιουργία σχέσεων & σε φορμα πολλαπλών εγγραφών Λια704 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 14-03-17 19:47
Βοήθεια για δημιουργία πίνακα από φόρμα ΤΑΣΟΣ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 09-02-17 08:47
[Γενικά] Βοήθεια για δημιουργία αναπτυσσόμενης λίστας labpanag Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 17-05-12 16:53
[Γενικά] Δημιουργία κουμπιού και δημιουργία νέας λίστας sethii Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 31-03-11 08:52
Βοήθεια για δημιουργία ερωτήματος ή έκθεσης nasos23 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 29-01-11 11:54

Η ώρα είναι 20:41.