Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-10-21, 12:41
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Δημιουργία έκθεσης

Καλησπέρα σας,
Έχω την access 365 και έχω δημιουργήσει 3 πίνακες με φόρμες συμπλήρωσεις αυτών. Θέλω τα δεδομένα από αυτούς του πίνακες να μου βγαίνουν σε μια έκθεση στην οποία έχω περάσει ένα έγγραφο και βάλει κελιά από τους υπάρχοντες πίνακες. Προσπαθώ με συνάρτηση να περάσω αυτόματα τις εγγραφες στην έκθεση αλλα μου βγαζει σφάλμα. π.χ. Πηγαίνω στην έκθεση στον αριθμό πρωτοκόλλου στις ιδιότητες στην προέλευση εγγραφών και βάζω =[Στοιχεία Ατυχήματος]![Αριθμός πρωτοκόλλου] αλλά μου βγάζει #σφάλμα και όταν το κάνω αποθήκευση μου βγάζει παράθυρο με τιμή παραμέτρου. Δεν ξέρω αν απο την περιγραφή σας βοήθησα ώστε να με βοηθήσετε και εσεις. Οπως και να έχει ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Εκθέσεις ] ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ smasak Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 22-04-19 13:57
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία Έκθεσης dmarop Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-11-12 17:50
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης bill72 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 17-10-12 10:04
Δημιουργία έκθεσης σε access nikos80 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 28-04-12 18:19
Βοήθεια για δημιουργία ερωτήματος ή έκθεσης nasos23 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 29-01-11 11:54

Η ώρα είναι 21:39.