Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΝΑΙ/ΟΧΙ =
Καλησπέρα σε όλο το forum, το ερώτημα μου – πρόβλημα μου είναι τα ΝΑΙ/ΟΧΙ στο τύπο δεδομένων μπορούν να καταμετρηθούν, παραθέτω δυο παραδείγματα που με ενδιαφέρουν και οι δυο τρόποι για περισσότερες επεξήγησης.:b lush: Ευχαριστω |
| |||
| |||
Γεια και απο εμένα, δεν έχω χρόνο να εξηγήσω, αλλά στην ουσία είναι μια γραμμή,ένα πλαίσιο κειμένου και ένα άθροισμα. Κώδικας: If Me.ερωτηση_1 = True Then Me.Κείμενο19 = 1 Else Me.Κείμενο19 = 0 |
| |||
| |||
Dangel 82 οταν μπορεις πες μας πως εκανες αυτα τα μαγικα, για να το καταλαβω καλυτερα. |
| |||
| |||
Μάνο καλησπέρα, όλα είναι εμφανή πάνω στα παραδείγματα. Αρκεί να ανοίξεις τις φόρμες σε μορφή σχεδίασης και θα καταλάβεις τι παίζει. ps. Είναι καλύτερο στο forum να αποκαλούμαστε με τα μικρά ονόματα, γι' αυτό άλλωστε τα δηλώνουμε κατα την εγγραφή. Φιλικά, Άγγελος |
| |||
| |||
καλημερα, αγγελε, το εκανα με σχεδιαση αλλα δεν...., ζητησα λιγο παραπανω βοηθεια εκανα κατι κακο? καλημερα |
| |||
| |||
Καλημέρα, όχι φίλε μου, δεν έκανες κάτι κακό. Στο Forum δεν μαλώνουμε κανέναν... Θα βάλεις την γραμμή κώδικα στο συμβάν Onclick. Αν προσέξεις στον κώδικα τα πεδία θα καταλάβεις ακριβώς τι κάνει. Στην ουσία προσθέτει έναν αριθμό στα επιπλέον πεδία που πέρασα και αθροίζει στο πεδίο στο κάτω μέρος της φόρμας... Καλημέραααα... Φιλικά, Άγγελος |
| ||||
| ||||
Άγγελε και Μάνο, καλωσορίσατε στο φόρουμ! Εγώ για το πρώτο παράδειγμα θα πρότεινα την εισαγωγή στην προέλευση στοιχείου ελέγχου του πεδίου άθροισης την παρακάτω παράσταση: =Abs([ερωτηση 1]+[ερωτηση 2]+[ερωτηση 3]+[ερωτηση 4]+[ερωτηση 5]+[ερωτηση 6]+[ερωτηση v]) Ενώ για το δεύτερο, δείτε τις παρεμβάσεις μου στο συνημμένο. Τα λέμε!
__________________ Αν δεν το ρωτούσες, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ...! ----------------------------------------------- Τελικά η γνώση, αντίθετα με ό,τι μέχρι σήμερα πίστευα, είναι η φυλακή της σκέψης. Όταν η αφετηρία είναι η ελεύθερη σκέψη, δεν χρειάζεται πλέον να φτάσεις πουθενά! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 19:40.