Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αντικατασταση χαρακτηρων με αστερακι σε report
Καλημέρα στην ομάδα!! Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τα φώτα σας για κάποια λειτουργία που προσπαθώ να δημιουργήσω σε ένα report της access. Συγκεκριμένα εχω ενα report που περιέχει προσωπικά στοιχεία υπαλλήλων (ονομα, επίθετο, τηλ, διεύθυνση κτλ). Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να εξάγω το report αποκρύπτοντας το ονομα και το επίθετο του υπαλλήλου αφήνοντας να εμφανιζεται το πρώτιο γράμμα και όλα τα άλλα να αλλάζουν σε αστερακι. Δηλ εαν έχω εναν υπάλληλο με ονομα Γιάννης και επίθετο Καλτσάς στο report να εμφανίζεται Γ****** Κ****** Ελπίζω να έγινα κατανοητός.... |
| |||
| |||
Καλησπέρα Πιστεύω ότι θα διευκόλυνες, όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν, αν ανέβαζες ένα δείγμα της ΒΔ με εικονικά στοιχεία. |
| |||
| |||
Καλημέρα, επισυνάπτω ενα αρχειο πειραματικης βασης για να το εξηγήσω καλύτερα. Στο αρχειο υπάρχει ενας πινακας με στοιχεια υπαλλήλων, εχω δηιοργήσει ενα ερώτημα στο οποίο θέλω να εμφανίσω το όνομα και το επιθετο κάθε υπαλλήλου όπως περιέγραψα παραπάνω, δηλαδή να εμφανίζεται μόνο το πρώτο γράμμα (Αρχικό) και μετά όλα τα υπόλοιπα γράμματα να μετατρέπονται σε αστεράκια Αρα το Γιάννης θέλω να αλλάζει σε Γ****** προσπαθώ να το υλοποιήσω με την συνάρτηση replace αλλα δεν τα έχω καταφέρει....... (επ: replace([ΟΝΟΜΑ],%,"*",2)) Ε |
| |||
| |||
Καλημέρα Θωμα, δες μια λύση στο ερώτημα της συνημμένης ΒΔ. |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πολύ είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα!!
|
| |||
| |||
Να είσαι καλά Μπάμπη και καλή συνέχεια.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Συναρτήσεις ] Πεδία με περιορισμό Χαρακτήρων | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-01-18 16:15 |
[Excel07] Αναζήτηση χαρακτήρων | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-06-16 11:25 |
[Γενικά] Εισαγωγή χαρακτήρων στο Excel | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-02-12 07:32 |
Ταξινόμηση χαρακτήρων-αριθμών | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-02-11 15:55 |
Αντικατάσταση Χαρακτήρων | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-07-10 23:40 |
Η ώρα είναι 21:40.