Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καταγραφή user
Καλησπέρα σε όλους, ψάχνοντας στο forum βρήκα δύο πολύ χρήσιμα αρχεία,του φίλου Τάσου Login_SplashScreen.mdb και απλή παρακολούθηση Εφαρμογής Access,ήθελα λοιπόν να ρωτήσω ενώνοντας τα δύο αυτά αχεία σε μια νέα βδ αν γίνεται στον πίνακα tblLog εκτός των άλλων να καταγράφεται και ο χρήστης (USR_Name) που μπαίνει με τον κωδικό του απο την φόρμα frmSplash. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Βασίλη! Στην κορυφή μιας λειτουργικής μονάδας δήλωσε τη μεταβλητή : App_User Public App_User As String Στην Splash_Screen, βρες στο Private Sub cmdGo_Click() τη γραμμή: DoCmd.OpenForm "frmData", , , , , acHidden, CStr(Allow_ByPass_Key) Ακριβώς μια γραμμή πάνω από το σημείο δίνεις τιμή στη μεταβλητή App_User: App_User = cboUsr Κατόπιν στη συνάρτηση LogAction() αντικατέστησε τη γραμμή: .Fields("AppUser") = Application.CurrentUser με τη γραμμή: .Fields("AppUser") = App_User Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 18-05-10 στις 13:55. |
| |||
| |||
Γειά σου Τάσο,απο την ώρα που διάβασα την απάντηση σου προσπαθώ να κάνω αυτά που μου γράφεις αλλά δεν τα καταφέρνω ,συνεχώς μου βγάζει κάποιο σφάλμα δεν ξέρω τι κάνω λάθος.... Run-time error '2467': Η έκφραση που πληκτρολογήσατε αναφέρεται σε αντικείμενο που είναι κλειστό ή έχει διαγραφεί. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill72 : 19-05-10 στις 16:37. |
| |||
| |||
Καλημέρα και από μένα
Τάσο αναφέρεσαι σε μια συνάρτηση LogAction() που όσο και αν έψαξα δεν την βρήκα μήπως έγινε λάθος. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον Βασίλη έχω. Τι θα πρέπει να κάνω !!?? Σε ευχαριστώ. Δημήτρης
|
| ||||
| ||||
Γεια σας! Η απάντηση μου πηγάζει από την ερώτηση του Βασίλη : Παράθεση:
Βασίλη, που έβαλες την App_User ; (Public App_User As String) Δεν μπορόύμε να ξέρουμε πως έχεις διαμορφώσει το αρχείο σου για να σου δώσουμε μια εύστοχη απάντηση. Αν μπορείς ανέβασε το αρχείο αυτό για να δουμε που ακριβώς αντιμετωπίζεις το πρόβλημα. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 20-05-10 στις 16:45. |
| |||
| |||
Γειά σας και απο μένα
Τάσο καλησπέρα ανεβάζω ένα παράδειγμα απο δικά σου αρχεία που χωρίς πείραγμα του App_User δουλεύει μια χαρά ανοίγοντας η φόρμα frmData γίνεται επιτυχώς καταγραφή στον πίνακα tblLog, θα μπορούσες να μας αλλάξεις την εγγραφή δηλαδή στο AppUser του πίνακα tblLog να καταγράφεται ο χρήστης που θα εισέλθει απο το cboUSR της φόρμας frmSplash; ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill72 : 26-10-12 στις 13:44. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα σε όλους! Βασίλη, Δημήτρη, δείτε ένα παράδειγμα στο συνημμένο παρακάτω. Admin pass: 123456 User pass: 222222 Καλή συνέχεια Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο τελικά δούλεψε και στην δικιά μου βάση,το λάθος μου ήταν η λάθος θέση: DoCmd.Close App_User = Me.cboUSR DoCmd.OpenForm "frmData", , , , , acHidden, CStr(Allow_ByPass_Key) σέυχαριστώ και πάλι. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταγραφή παρουσίας/απουσίας βάση μήνα | Παναγιώτης Χρ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-03-16 16:19 |
Καταγραφή Ιστορικού | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-11-13 19:45 |
[Γενικά] Εύρεση και καταγραφή τιμών | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 23-02-12 14:57 |
Αυτοματοποιημένο Ιmport απο Εxcel και Καταγραφή Αλλαγών Πλαισίου | Leader | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-01-12 17:12 |
Η ώρα είναι 14:35.