Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μορφοποίηση έκθεσης
Καλησπέρα στην ομάδα θα χρειαστώ και παλι την βοήθεια σας σ'ενα πρόβλημα Σε μια έκθεση θέλω στην πρόσθια μερια μιας καρτέλας να εκτυπώνετε το ονομα της οικογένειας και στη πισω πλερα να εκτυπώνονται τα ονόματα πως μπορώ να το επιτύχω Φυσικά η καθε οικογένεια να εχει την δικη της καρτέλα ... Το μέγεθος της καθε καρτέλας ειναι 10χ15cm ευχαριστώ ... Σας ανεβάζω δείγμα της βάσης Χρήστος... |
| |||
| |||
Καλημέρα Χρήστο, δες σε προβολή εκτύπωσης, την έκθεση rptHLP. Για να πετύχεις το ζητούμενο θα πρέπει ο εκτυπωτής: 1) Να παίρνει χαρτί 10χ15. 2) Να εκτυπώνει αυτόματα ή χειροκίνητα ( πρώτα οι μονές και μετά οι άρτιες σελίδες), μπροστά και πίσω. |
| |||
| |||
Γιωργο καλησπερα Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου θα τι κοιταξω και παλι ευχαριστω για τις τοσες λυσεις που μου εχεις δωσει στις ερωτησεις μου Χρηστος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαμόρφωση έκθεσης σε pdf | d_sachlikidis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-08-19 12:36 |
«..Ρολλάρισμα…!» έκθεσης | ΓιάννηςΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-01-14 22:42 |
Εξαγωγή Έκθεσης σε pdf | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-02-12 14:58 |
[ Εκθέσεις ] Μορφοποιηση Εκθεσης | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-02-12 08:44 |
Μεγιστοποίηση έκθεσης | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-03-11 13:40 |
Η ώρα είναι 21:04.