Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μεταφορά τιμών απο υποφόρμα σε κύρια φόρμα
Καλημέρα σας. θα ήθελα και πάλι τη βοήθεια σας. Στην υποφόρμα "ΑΓΚΡΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ" θα ήθελα τσεκάροντας το πλαίσιο ελέγχου " ship_check" να εμφανίζεται στην κύρια φορμα "PLOIA" στο πεδίο "ΟΝΟΜΑ ΠΛΟΙΟΥ" και "ID_PLOIOU" οι τιμές απο το αντίστοιχο πλοίο που τσεκάρω στην . υποφόρμα "ΑΓΚΡΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ" επισυνάπτω σχέδιο ΒΔ Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
Φίλε μου σου επισυνάπτω 1 γρήγορο δείγμα Υπόψιν δεν βασίστηκα στο ship_check καθώς είναι Control με διπλή υπόσταση (True/False) οπότε δεν καλύπτει τις ανάγκες μας....οπότε χρησιμοποίησα 1 εξτρα κουμπί για αυτή την δουλειά. Λίγο παράξενη η σχεδίαση σου αλλά έχει ενδιαφέρον αντικείμενο... :) |
| |||
| |||
Παράθεση:
ειναι παράξενη η σχεδιαση μου γιατι ειμαι σχεδον αυτοδιδακτος στην access. λεω σχεδον γιατι, πάρα πολλά πραγματα στη βαση που εφτιαξα είτε τα βρήκα έτοιμα απο αυτο εδω το forum ειτε καποιοσ φίλοσ εδω με βοήθησε, όπωσ εσυ καλη ωρα. και πάλι ευχαρι΄στω παρα πολύ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συγχρονισμός αναδυόμενης φόρμας με κύρια φόρμα | Alexia | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-05-15 08:18 |
Κύρια φόρμα με δεσμευμένο χώρο για άλλες δύο | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-04-14 17:59 |
Αθροίσματα απ τη δευτερεύουσα στη κύρια φόρμα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-10-12 21:16 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλων υποφόρμας στην κύρια φόρμα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-04-10 11:01 |
Αντιγραφή πεδίου υποφόρμας σε κύρια φόρμα | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-03-10 22:03 |
Η ώρα είναι 21:12.