Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαγραφή Χαρακτήρων Γραμμάτων με ερώτημα
Καλημέρα σε όλη την ομάδα, Θα ήθελα την βοήθειά σας για το εξής : Μέσω ενός ερωτήματος ενημέρωσης θέλω να διαγράφω όλους τους χαρακτήρες γραμμάτων (Ελληνικούς και Αγγλικούς) και να παραμένουν μόνο οι αριθμοί αλλά και οι λοιποί χαρακτήρες (κενό, παύλα, κάθετος κλπ). Η βάση μου έχει τον πίνακα Temp1 Τα αρχικά δεδομένα είναι στο πεδίο "PHONE_NUMBER" Τα νέα δεδομένα θέλω να προστίθενται με ερώτημα ενημέρωσης στο πεδίο "NEW_PHONE_NUMBER" Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γρηγόρης |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γρηγόρη, θα βοηθούσε αν ανέβαζες ένα δείγμα της ΒΔ. Στο πίνακα πρόσθεσε χαρακτηριστικές εγγραφές, για να γίνει σαφές ποιοι χαρακτήρες θα εμφανίζονται στο πεδίο NEW_PHONE_NUMBER και ποιοι θα αποκλείονται. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, Ανεβάζω το αρχείο που ζήτησες Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων Γρηγόρης |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γρηγόρη, δες τη συνημμένη ΒΔ. 1) Έχω προσθέσει τη λειτουργική μονάδα Module1 και τη συνάρτηση removeChars. 2) Η συνάρτηση removeChars χρησιμοποιείται για την ενημέρωση του πεδίου NEW_PHONE_NUMBER, στο ερώτημα qryRemoveChars. 3) Στο πεδίο NEW_PHONE_NUMBER επιτρέπονται τα ψηφία 0-9 και τα σύμβολα « -_/» Αν θέλεις αλλαγές μπορείς να τις κάνεις στη γραμμή κώδικα: str = "0123456789 -_/" |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο για την πολύτιμη βοήθειά σου Γρηγόρης |
| |||
| |||
Να είσαι καλά Γρηγόρη και καλή συνέχεια.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση γραμμάτων | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-11-19 00:52 |
[VBA] Αντικατασταση Γραμματων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-06-15 22:04 |
Συνδυασμοί γραμμάτων | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 18-07-14 19:55 |
[ Φόρμες ] Αλλαγή γραμμάτων | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-11-11 18:11 |
Η ώρα είναι 20:43.