Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
αρνητικο αποτέλεσμα
Καλησπέρα στην ομάδα Εχω γίνει λίγο κουραστικός με ολες αυτες τις ερωτήσεις μου αλλα πιστεύω οτι γιάυτο εινα η ομάδα Τώρα στην ερώτηση Θα χρησιμοποιήσω μια φόρμα που μου ανέβασε ο φιλος kapetang(Γιωργος)..Στην φορμα εσοδα εξοδα στη διαφορα των δυο οταν το αποτέλεσμα ειναι θετικο ολα οκ αλλα αταν βγαινη αρνητική τιμη θελω το αποτέλεσμα να ειναι με κόκκινα γράμματα. Καμια προταση? ευχαριστω Χρηστος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Χρήστο δες το συνημμένο. Στο πλαίσιο κειμένου που εμφανίζεται το υπόλοιπο, εφαρμόζεται μορφοποίηση υπό όρους. |
| |||
| |||
Γιώργο Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση "if" με αρνητικό πρόσημο | Gogosbmx | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-08-20 19:37 |
[Γενικά] αποτελεσμα από φιλτραρισμα | ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-05-19 00:37 |
[Συναρτήσεις] κριτηρια και αποτελεσμα | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-04-19 13:01 |
Λάθος αποτέλεσμα | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-16 18:44 |
[Συναρτήσεις] IF δεν εξαφανίζει το αποτέλεσμα. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-09-12 15:48 |
Η ώρα είναι 09:07.