Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαμόρφωση σειράς εγγραφών
Καλησπέρα στην παρέα Σε μια συνεχόμενη φόρμα πως θα μπορούσα να μετακινήσω τις εγγραφές με τη σειρά που εγώ θέλω Δηλαδή να μπορώ να σύρω την 1η και να την πάω 10η την 20η να την πάω 3η κτλπ |
| |||
| |||
αυτό γίνεται αναγκαστικά με δουλίτσα στο recordsetclone....ουσιαστικά κάνεις Edit/update
|
| |||
| |||
Καλησπέρα. Μπορεί να εξυπηρετει: 1) στον πίνακα προσθέτουμε ένα αριθμητικό βοηθητικό πεδίο π.χ. forder. 2) στη φόρμα και στο Πεδίο forder πληκτρολογούμε τους αριθμούς που εκφράζουν τη σειρά της επιθυμητής εμφάνισης των εγγράφων. 3) ταξινομούμε τις εγγραφές της φόρμας ως προς το πεδίο forder |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Αυτό έχω κάνει Γιώργο το θέμα είναι όταν μία νέα εγγραφή είναι για παράδειγμα 10η και θέλω να 5η της βάζω το 5 έτσι τώρα έχω δύο εγγραφές με το 5 Πρέπει να αλλάξω τα νούμερα από το 5 και πάνω Γίνετε όταν βάζω το 5 οι > & = από αυτό τιμές να αυξάνουν την τιμή τους κατά μια μονάδα Γιάννη οι γνώσεις μου στην access δεν αρκούν |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιάννη κάνε δοκιμές στο συνημμένο. Στη φόρμα και στο πεδίο [Number] άλλαξε μία τιμή και πάτησε Enter. Θα εκτελεστεί κώδικας οποίος, αφού αναπροσαρμόσει τις τιμές του [Number], θα ταξινομήσει τη φόρμα. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους Γιώργο η ταξινόμηση γίνετε μια χαρά Σ ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαμόρφωση έκθεσης σε pdf | d_sachlikidis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-08-19 12:36 |
[ Εκθέσεις ] διαμόρφωση έκθεσης σε pdf | d_sachlikidis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-08-19 16:07 |
[ Συναρτήσεις ] Διαγραφή πρώτης σειράς σε αρχείο txt | Αναστάσιος Αναγνωστάκης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-04-18 15:11 |
[Γενικά] Διαμόρφωση για εκτυπωση | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-10-15 12:14 |
[Γενικά] Ορισμός σειράς Tab | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 21-05-12 10:46 |
Η ώρα είναι 08:31.