Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
συνθετο πλαισιο και σφαλμα Type mismach
Καλημέρα στην ομάδα Θέλοντας να καλέσω σε μια φόρμα και από ενα σύνθετο πλαίσιο να ανοιγη μια άλλη φόρμα για να προσθέσω νέα στοιχεία μου βγάζει το μήνυμα Type mismach τροποποίησα λίγο τον κώδικα αλλά παλι το ιδιο μου βγάζει γνωρίζει κανεις από την ομάδα να μου πει που ειναι το λάθος ? σας ανεβάζω και την βάση. Απο το σύνθετο πλαίσιο Income_Expences θέλω να καλω την φόρμα FrmDetailsIncome/Expences Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Χρήστος |
| |||
| |||
Καλημέρα Η βάση που ανέβασες δεν έχει δεδομένα και συνεπώς δε διευκολύνει την εκτέλεση δοκιμών. Είναι επίσης πολύ πρόχειρα σχεδιασμένη . Το έτος για παράδειγμα αντί να είναι αριθμητικό πεδιο είναι κείμενο. Επίσης δεν έχει οριστεί η σχέση μεταξύ των πινάκων. Τις ατέλειες στο σχεδιασμό της ΒΔ συνήθως τις βρίσκουμε μπροστά μας πχ με την εμφάνιση λαθών στον κώδικα. Το συγκεκριμένο λάθος οφείλεται στην απόδοση μιας τιμής κειμένου σε μεταβλητή που δηλώθηκε μεγάλος ακέραιος (Long). |
| |||
| |||
Ευχαριστω για την απαντηση σου την διορθωνω και την ανεβαζω |
| |||
| |||
Γιώργο και παλι καλησπέρα εκανα κατι μικροδιορθώσεις και την ξαναανεβαζω αν βρης λιγο χρόνο ριξε μια ματιά να δεις τι θέλω ευχαριστώ Χρήστος... |
| |||
| |||
Καλησπέρα Για την καταχώρηση, τροποποίηση και αναζήτηση των δεδομένων μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια σύνθετη φόρμα, χωρίς κώδικα. Δες το συνημμένο αρχείο. |
| |||
| |||
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύνθετο πλαισιο | Αννατζικ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-02-17 20:40 |
[ Active X Controls ] Σύνθετο Πλαίσιο | Αναστάσιος Αναγνωστάκης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-11-14 16:50 |
[ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 20:12 |
Σύνθετο πλαίσιο? | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-04-12 16:33 |
[ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο | Πέτρο | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 29-02-12 14:17 |
Η ώρα είναι 09:15.