Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
σφαλμα 2683
Καλησπέρα Σήμερα θέλοντας μια φόρμα να ανοιγη αρχεία *pdf χρησιμοποίησα το παράδειγμα του διαχειριστή Τάσου. Όταν εκανα την εξαγωγή της φόρμας στην δικη μου όταν πήγα να την σώσω μου έβγαλε το μήνυμα "παρουσιαστικε σφάλμα κατα την φόρτωση ενος στοιχείου ActiveX σε μια απο τις φορμες Το έσωσα και οταν φέλησα να ανοίξω ενα εγγραφο pdf μου έβγαλε το μήνυμα 2683 Δεν υπάρχει αυτο το στοιχείο Στα References εχω τσεκαρισμένα 1.visual Basic foe aplications 2.Microsoft Access 16.0 Object Library 3.OLE Automation 4.Microsoft DAO 3,6 Object Library 5.Adobe Acrobat Browser Control type Library 1.0 6.Microsoft ActiveX Data oblect Recordset 6,0 Library Τι εχω κανει λαθος και μου βγαζει αυτο το λάθος ευχαριστω Χρηστος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σφάλμα σε Access με VBA | Ascinis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-05-18 16:40 |
[ Συναρτήσεις ] Σφάλμα σύνταξης | Lampros | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 31-01-18 16:34 |
Σφάλμα σε ActiveX για PDF | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 19-06-17 16:53 |
Σφάλμα σε κώδικα | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-01-16 02:02 |
[ Φόρμες ] Σφάλμα σε κώδικα | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-12-13 21:52 |
Η ώρα είναι 08:29.