Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Άνοιγμα Viber για αποστολή μηνύματος
Καλησπέρα σε όλους, και αφού αυτή η παρέα μπορεί να καταφέρει τα πάντα είπα να βάλω κάτι πολύπλοκο!!! Με την ιδέα που πήρα από ένα αρχείο που ανέβασε ο Τάσος για την αποστολή email ρωτώ: Υπάρχει η δυνατότητα να έχω σε μία φόρμα τα πεδία ΚινητόΤηλ. και Μήνυμα και με εντολή να ανοίγει την εφαρμογή Viber και να περνάει το μήνυμα στο αντίστοιχο τηλέφωνο??? Και για δυνατούς λύτες ..... μπορεί να γίνει μαζική αποστολή μηνυμάτων???
__________________ Ευχαριστώ, [COLOR="Purple"][B]Μάρω[/B][/COLOR] |
| |||
| |||
To Viber έχει REST API οπότε πρέπει να είναι εφικτό...αν και δεν το έχω δοκιμάσει. Δες για το API:https://developers.viber.com/docs/api/rest-bot-api/ |
| |||
| |||
Παράθεση:
| |||
| |||
Δεν είπα ότι είναι...walk in the park... |
| |||
| |||
Στα λόγια μου έρχεσαι
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοπή μηνύματος για άνοιγμα αρχείου Word | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-10-20 10:37 |
[Γενικά] Πρόσθεση ηχητικού μηνύματος | GEORGE1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-10-13 20:33 |
Άνοιγμα Οutlook και ενεργοποίση του κουμπιού αποστολή - παραλαβή | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-02-12 20:17 |
[ Φόρμες ] Αντικατάσταση ...μηνύματος της Access | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-02-10 20:32 |
Η ώρα είναι 08:27.