Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κουμπιά μετακίνησης εγγραφών
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Υπάρχει η δυνατότητα στην κεφαλίδα της φόρμας να βλέπουμε π.χ. Εγγραφή 8 από 284 όταν τα κουμπιά μετακίνησης εγγραφών είναι "Όχι"????
__________________ Ευχαριστώ, [COLOR="Purple"][B]Μάρω[/B][/COLOR] |
| |||
| |||
Δες λίγο το συνημμένο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ρούλα : 20-05-21 στις 06:55. |
| |||
| |||
Ρούλα καλησπέρα, και εγώ έτσι προσπάθησα να το κάνω αλλά .... εφόσον βλέπει το id σαν αρίθμηση όταν έχουμε διαγραφές θα μου δείχνει κάτι όπως αυτό Εγγραφή 35 από 20. Καμία ιδέα???
| |||
| |||
Καλησπέρα Αν σε κάνει |
| |||
| |||
Πάκο καλησπέρα, δουλεύει μια χαρά στην περίπτωση της μίας φόρμας, αλλά έχω καμιά 10αριά φόρμες στην βάση μου και βαραίνει με τόσα ερωτήματα. Ίσως ένας κώδικας να βοηθούσε???
| |||
| |||
συνέχεια
Χρησιμοποίησε την παρακατω συνάρτηση στο πεδίο που θέλεις =IIf(IsNull([Field1]);"";"Εγγραφή " & DCount("[ID]";"[TblField]";"[ID]<" & [Id])+1 & " απο " & DCount("[ID]";"[TblField]";"[ID] ") & " " & [Field1]) |
| |||
| |||
συνέχεια
και το αρχειο για την επικεφαλιδα της φορμας |
| |||
| |||
Μια χαρά
| |||
| |||
Καλησπέρα, επανέρχομαι γιατί τελικά δεν μου δίνει ούτε αυτή η λύση το επιθυμητό. Έχουμε λάθος αποτέλεσμα στην περίπτωση φίλτρου ή ακόμη και σε ταξινόμηση σε άλλο πεδίο. Μην με μαλώσετε ......
| |||
| |||
Δοκίμασε αυτό...είναι λίγο too much αλλά μέσα έχει όλο τον κωδικα που χρειαζεσαι https://web.archive.org/web/20160915...oGU_ACCDBI.zip |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες σε κουμπιά - εντολές | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-02-17 09:41 |
[Γενικά] Κουμπιά ενημέρωσης στηλών | es19 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 21-09-12 01:19 |
Κουμπιά αποθήκευσης και επαναφοράς | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-04-12 18:16 |
Κλείσιμο ερωτημάτων όταν δεν υπάρχουν κουμπιά κλεισίματος | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-12-10 08:40 |
Η ώρα είναι 08:11.