Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Απενεργοποίηση κουμπιού κλεισίματος Access
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το κουμπί κλεισίματος της Access??? Αν όχι, πώς μπορεί να είναι ο κώδικάς μου ώστε στο κλείσιμο της βάσης μου να βγάζει κάποιο μήνυμα????
__________________ Ευχαριστώ, [COLOR="Purple"][B]Μάρω[/B][/COLOR] |
| |||
| |||
Δες το συνημενο
|
| |||
| |||
Ρούλα συγνώμη δεν το διατύπωσα εγώ καλά. Έχω μία κεντρική φόρμα με κουμπί κλεισίματος σαν το δικό σου. Πατώντας το κάνει ενημέρωση ενός πίνακα και μετά κλείνει την βάση δεδομένων. Πολλές φορές όμως από συνήθεια πατάω για κλείσιμο της βάσης το Χ από το παράθυρο της Access με αποτέλεσμα να μην ενημερώνεται ο πίνακά μου. Αυτό που θέλω λοιπόν είναι να απενεργοποιήσω το Χ από το παράθυρο της Access ώστε να κλείνει μόνο από το κουμπί μου για να γίνεται η ενημέρωση ή αν πατήσω έξοδο από το Χ να μου βγάζει μήνυμα για την ενημέρωση ή ακόμη καλύτερα να ενημερώνει τον πίνακα.
| |||
| |||
Δοκίμασε αυτό
|
| |||
| |||
Να 'σαι Ρούλα μου. Είναι τέλειο! Την καλημέρα μου.
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ασφάλεια] Shift Απενεργοποίηση / Ενεργοποίηση για Access 2010 | posidonas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 22-02-14 19:51 |
[ Φόρμες ] Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση κουμπιού | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-07-13 13:42 |
[Γενικά] Ενεργοποίηση απενεργοποίηση κουμπιού και σήμανση | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-04-12 16:03 |
Κλείσιμο ερωτημάτων όταν δεν υπάρχουν κουμπιά κλεισίματος | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-12-10 08:40 |
Απενεργοποίηση της Ασφάλειας Μακροεντολών σε Access 2003 και Access 2007 | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 28-11-09 18:16 |
Η ώρα είναι 20:25.