Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μεταφορά μη δεσμευμένων πεδίων υποφόρμας στην φόρμα
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, Έχω μία υποφόρμα με 3 μη δεσμευμένα πεδία τα οποία και θέλω οι τιμές τους να μεταφέρονται στον πίνακα της κυρίας φόρμας. Στην δευτερεύουσα φόρμα όταν αλλάζω το ποσό αλλάζει το πεδίο SumCharges το οποίο επηρεάζει το Συν.. Χρεώσεων Όταν επιλέγω τιμολόγηση αλλάζει το πεδίο DCountInvoice σε συνδοιασμό με το ερώτημα 55QryNoPricing το οποίο επηρεάζει τα Ατιμολόγητα Όταν επιλέγω εξόφληση αλλάζει το πεδίο SumRests το οποίο θα έπρεπε να επηρεάζει τις Οφειλές μου κρατάει πάντα όμως την αμέσως προηγούμενη τιμή. Κάπου το έχω χάσει στην διαδρομή. Παραθέτω συνημμένο Κάθε πρόταση δεκτή
__________________ Ευχαριστώ, [COLOR="Purple"][B]Μάρω[/B][/COLOR] |
| |||
| |||
Γεια σου Μάρω Δες το συνημμένο. |
| |||
| |||
Να 'σαι καλά Γιώργο μου.
__________________ Ευχαριστώ, [COLOR="Purple"][B]Μάρω[/B][/COLOR] |
| |||
| |||
Ευχαριστώ Μάρω, επίσης.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Ενημερωση πεδιων απο φορμα σε ολα τα πεδία υποφορμας με εντολη vba | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-06-20 02:06 |
Ενημέρωση πεδίου υποφόρμας μέσω εντολής στην κυρίως φόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-06-15 14:42 |
Προστασία συνδετικών πεδίων φόρμας-υποφόρμας | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-04-10 16:52 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλων υποφόρμας στην κύρια φόρμα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-04-10 11:01 |
Σύνδεση υποφόρμας με φόρμα | pantpant | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 07-01-10 00:07 |
Η ώρα είναι 19:30.