Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πίνακας και Φόρμα
Γεια σας, έχω δημιουργήσει μια φόρμα σε μορφή πίνακα. Αυτό που θα ήθελα είναι στη συγκεκριμένη φόρμα να μου εμφανίζει στο κάτω μέρος μία μπάρα που θα μπορώ να βλέπω το σύνολο των εγγραφών και να μπορώ να κάνω αναζήτηση κάποια εγγραφής. Επειδή μπορεί να μην γίνομαι κατανοητή σας επισυνάπτω δυο εικόνες. Στη φόρμα δεν μου εμφανίζει την μπάρα ενώ στον πίνακα θα δείτε την μπαρα. Ευχαριστώ πολύ! |
| |||
| |||
Καλησπέρα Σε προβολή σχεδίασης τής Φόρμας, στο φύλλο ιδιοτήτων επέλεξε: Κουμπιά μετακίνησης = Ναι και θα εμφανιστεί η μπάρα που θέλεις... |
| |||
| |||
Πράγματι ήταν πολύ απλό Ευχαριστώ πολύ! Χριστίνα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Σύνθετος πίνακας | manoskliv | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-09-20 12:29 |
[ Φόρμες ] Καταχώρηση δεδομένων μέσω Φόρμα Πίνακας | giannisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-11-18 21:53 |
[Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-06-13 11:19 |
[Γενικά] Πίνακας υποσυνόλων | Αρχάριος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-07-12 12:52 |
Νέος πινακας απο υπάρχουσα φόρμα | Potsikas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-03-10 16:57 |
Η ώρα είναι 20:33.