Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
Καλησπέρα σας Θέλω να παίρνω αντίγραφα ασφαλείας κατά τακτα χρονικά διαστήμα , αυτόματα και ταυτόχρονα και για τα 2 κομμάτια της βάσης μου ( Πινακες - Ερωτήματα,Εκθέσεις, Φόρμες). Υπάρχει κάποιος κώδικας; Με εκτίμηση! |
| |||
| |||
εξαρταται πως εννοείς και θέλεις το Backup....κατά βάση η Access είναι Single File Case...Οπότε με οποιοδήποτε file based backupper κανεις δουλειά (π.χ.Cobian Backup) Τώρα εαν έχεις κάτι διαφορετικό σαν απαίτηση δώσε λεπτομέρειες....Λύσεις υπάρχουν. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δες το παρακάτω αρχείο... |
| |||
| |||
Σε συνέχεια του ερωτήματος μου. Πήρα από το dackupDemo τις φόρμες που με αφορούν και τις έβαλα στην βάση μου! Μου βγάζει ένα σφάλμα όταν προσπαθώ να την δουλέψω, είμαι πολύ αρχάριος με VBA οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη! Σας ευχαριστώ πολύ και για την μέχρι τώρα βοήθεια σας! Σας παραθέτω τις εικόνες. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά γραμμής σε άλλο φύλλο αυτόματα | KNAM | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-01-20 09:04 |
ΑΥΤΟΜΑΤΑ ENTER ΣΕ UNBOUND ΤΕΧΤ ΒΟΧ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-04-19 11:50 |
Αυτόματα να τικάρει εγγραφές σε φόρμα | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-10-17 16:32 |
[ Φόρμες ] Πεδίο που συμπληρώνεται αυτόματα αν υπάρχει η τιμή σε προηγούμενη εγγραφή. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-05-14 13:17 |
[VBA] Σύνδεση αυτόματα! | Γιώργος Χαμπίπης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-01-14 22:08 |
Η ώρα είναι 20:00.