Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
RDP
Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να ελέγξουμε αν μία εφαρμογή "τρέχει" από RDP?? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Χρήστος. |
| |||
| |||
Μήπως να δώσεις λίγο περισσότερες λεπτομέρειες...δεν υπάρχει πρόβλημα μια εφαρμογή να τρέξει μέσω RDP..εδώ τρέχουν παιχνίδια
|
| |||
| |||
Αυτό που ζητάω είναι να μπορώ να καταλάβω αν η εφαρμογή μου είναι ανοιχτή απο RDP ή τοπικά για να μπορέσω να εφαρμόσω τις κατάλληλες ρυθμίσεις.
|
| |||
| |||
Δουλεύεις με RemoteApp? Τι ακριβώς χρειάζεσαι? Δώσε μια πρόχειρη περιγραφή της κατάστασης για να δούμε τι χρειάζεσαι. |
| |||
| |||
Ναι δουλεύω με RDP διότι οι Users είναι στην Κίνα, Νότιο Αφρική και Ρουμανία και οι Server μου είναι στην Φρανκφούρτη. Γι αυτό τον λόγο χρειάζομαι να ξέρω αν ο χρήστης άνοιξε την εφαρμογή με RDP ή την άνοιξε τοπικά στον υπολογιστή του ώστε να εφαρμόσω και τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο άνοιγμα της. Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να βρείς λύση στο πρόβλημα μου. Βασικά το κυρίως πρόβλημα μου είναι για το όνομα του υπολογιστή (Τοπικού) και την διεύθυνση δικτύου (Τοπικού) αντί για το όνομα και την διευθυνση του τερμιναλ σερβερ. Αν καταφέρω να ξέρω αν ο χρήστης άνοιξε την εφαρμογή τοπικά πχ στην Φρανκφούρτη τότε τρέχω άλλον κώδικα για να μου φέρει τα στοιχεία αυτά (Όνομα και IP) και αν την άνοιξε με RDP τότε τρέχω πάλι άλλον κώδικα για τα ίδια στοιχεία. Δεν μπορώ να σκεφτώ αυτήν την στιγμή άλλον τρόπο. |
| |||
| |||
Τραβάς το όνομα του Υπολογιστή και καθάρισες ? Αν τρέχει με RDP to Environ("ComputerName") θα σου γυρίσει το όνομα του RDP Server ...π.χ myBiGGermanServer ειδάλλως θα είναι τοπικό. |
| |||
| |||
Χμμ προτεινεις δηλαδή να παίρνω πρώτα το όνομα του Σερβερ και αν αυτό είναι το σωστό τότε είναι RDP αλλιώς δεν είναι?? Ενδιαφέρον, δεν το είχα σκεφτεί. :) Για κάτσε να κάνω μια δοκιμή. Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα. |
| |||
| |||
Λοιπόν φαίνεται να δουλεύει μια χαρά όμως σκέφτηκα άλλο πρόβλημα. RDP είναι και το CItrix όμως. Και εκεί το όνομα του σέρβερ δεν είναι το ίδιο. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση?
|
| |||
| |||
Μισό λεπτάκι. Έχεις 2 Servers ? 1 Windows RDP Server & 1 Citrix ? Αν είναι έτσι το Citrix επειδή δεν το έχω δουλέψει 1 Wrapper είναι στο RDP ...οπότε η φιλοσοφία δεν αλλάζει... Αν δεν κάνω λάθος απλώς κάνει Publish τα προγράμματα ώστε να τρέχουν μέσα απο αυτό. Για δώσε λίγο πληροφορία. |
| |||
| |||
Μπορείς να δουλέψεις και με WMI & API αλλά νομίζω το περιπλέκεις https://www.vbforums.com/showthread....ning-on-Citrix Ουσιαστικά πάλι σε Terminal Server πάμε. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 20:26.