Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ημερομηνία σε έκθεση
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω το εξής : Στην έκθεσή μου έχω ένα πλαίσιο κειμένου στο οποίο φαίνεται η ημερομηνία [=Date() ]. Θέλω σε 3 διαφορετικά πλαίσια κειμένου να έχω το εξής : αν ημερομηνία 5/5/2010 τότε πλαίσιο 1 : 5 πλαίσιο 2: Τετάρτη πλαίσιο 3: Μαΐου Υπάρχει κάποιος κώδικας γι’ αυτό . |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Μιχάλη! Έστω ότι το πεδίο με την ημερομηνία έχει το όνομα "txtDate" και τον τύπο Date() Δεν είναι απαραίτητη η χρήση κώδικα. Μπορείς να περάσεις του παρακάτω τύπους στην Προέλευση στοιχείου ελέγχου του κάθε πεδίου όπως παρακάτω: πλαίσιο 1: Κώδικας: =Day([txtDate]) Κώδικας: =Choose(Weekday([txtDate]);"Κυριακή";"Δευτέρα";"Τρίτη";"Τετάρτη";"Πέμπτη";"Παρασκευή";"Σάββατο") Κώδικας: =Choose(Month([txtDate]);"Ιανουαρίου";"Φεβρουαρίου";"Μαρτίου";"Απριλίου";"Μαϊου";"Ιουνίου"; "Ιουλίου";"Αυγούστου";"Σεπτεμβρίου";"Οκτωβρίου";"Νοεμβρίου";"Δεκεμβρίου") Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Συναρτήσεις ] Set την ημερομηνία του συστήματος. | pnikolareas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-02-15 11:11 |
[ Φόρμες ] Ταξινόμηση με ημερομηνία | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-01-13 15:21 |
Νέα εγγραφή σε ημερομηνία | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 27 | 30-11-12 08:42 |
[ Φόρμες ] Ημερομηνία με Calendar | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-10-12 18:38 |
[ Συναρτήσεις ] Ημερομηνία | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-11-10 17:00 |
Η ώρα είναι 20:22.