Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτοδιαγραφή μητρικού φακέλου
Καλημέρα, Σε ένα μητρικό φάκελο (MyApplication) έχω όλα τα αρχεία για την εγκατάσταση της εφαρμογης μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ωστε μέσω μιας εντολής απο την βάση που έχω μέσα στον φάκελο αυτό να μπορώ να διαγράψω ολα τα αρχεία, συμπεριλαβανομένης και της ίδιας της εφαρμογής που έδωσα την εντολή? Εχω δοκιμάσει διάφορες μεθόδους χωρίς αποτέλεσμα και πραγματικά θα με βοηθούσε τα μέγιστα έτσω και κάποια ιδέα Ευχαριστω εκ προτέρων |
| |||
| |||
Αν υποθέσουμε ότι έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή στον ίδιο φάκελο σε περιβάλλον Access θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο εαν το ψάχνεις στο στυλ των "γνωστών εφαρμογών", εαν θα δεις όλες οι εφαρμογές έχουν σοβαρό πρόβλημα στο uninstallation ειδικά όταν το θέλουμε χωρίς επανεκκίνηση ..και απαιτούν 1 ξεχωριστή εφαρμογή Μια λύση είναι να δημιουργήσεις 1 Scheduled task το οποίο να διαγράφει τον φάκελο στην επόμενη φορά που θα γίνει επανεκκίνηση |
| |||
| |||
Παράθεση:
Ανεβάζω ένα δείγμα τι έκανα διότι ίσως μπορεί να απασχολήσει και άλλα μέλη |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Δημιουργία Φακέλου | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 14-03-16 17:41 |
Άνοιγμα φακέλου | kouk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-11-15 22:10 |
[Γενικά] Πρόβλημα Φακέλου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-06-12 10:08 |
[Excel07] Κλείδωμα φακέλου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-04-12 22:18 |
Δημιουργία Φακέλου με VBA | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-03-12 21:11 |
Η ώρα είναι 21:02.