Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Υπολογισμός υπολοίπου
Καλημέρα σας, Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ? Με ποιον τρόπο μπορώ να έχω το υπόλοιπο του πελάτη να εμφανίζεται στην φόρμα? Έχει ο πελάτης ένα προηγούμενο ποσό. Θέλω να αφαιρώ το ποσό που πληρώνει κάθε φορά και κάποια στιγμή αν μπουν τα αρδευτικά τέλη να τα προσθέτω. Θέλω να υπολογίσω το χρεωστούμενο ποσό του πελάτη + αρδευτικά τέλη (αν υπάρχουν) - το ποσό που πληρώνει κάθε φορά. Και να φαίνεται πόσο ΧΡΩΣΤΑΕΙ. Και θέλω να φαίνεται σε μία έκθεση όσοι χρεωστάνε.. Σας ευχαριστώ πολύ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasiagou84 : 26-01-21 στις 08:30. |
| |||
| |||
Για την λειτουργικότητα του αφαιρώ κάθε φορά 1 ποσό και βλέπω το τρέχον υπόλοιπο χρειάζεσαι μια υποφόρμα (Continuous) στην οποία κάθε φορά θα καταχωρείς ποσά/ημερομηνίες και αυτά θα τα κάνεις Sum οπότε κάθε φορά που θα πληρώνει ο πελάτης θα ανανεώνεται αυτόματα Καλό θα ήταν να παραποιήσεις τα στοιχεία των πελατών...δεν είναι σωστό να υπάρχουν προσωπικά δεδομένα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμός υπολοίπου ανά γραμμή σε μία φόρμα | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 19-05-16 20:48 |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση για υπολογισμό υπολοίπου | zana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-04-15 18:50 |
[ Εκθέσεις ] Αλλαγής σελίδας και μεταφοράς υπολοίπου | teotrip603 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 24-11-14 16:04 |
[VBA] Μεταφορά υπολοίπου | tecgeo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-01-13 22:32 |
Ενημέρωση Υπολοίπου | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-05-12 16:22 |
Η ώρα είναι 07:04.