Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, στο παράδειγμα που ανέβασες είδα ότι ο κώδικας ισχύει μόνο για συγκεκριμένο φύλλο δεδομένων(frmMain). Αν προσθέσουμε νέα φύλλα δεδομένων θα πρέπει να ενσωματώσουμε και σε αυτά τον ίδιο κώδικα κοκ., για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσπάθησα με μια Public να το γενικεύσω, αλλά μου χτυπάει στο "For Each ctrl In Me.Controls". Έχεις καμιά ιδέα πώς μπορούμε να το χειριστούμε πιο γενικευμένα με καμιά Function? |
| |||
| |||
Χωρίς να έχω διαβάσει τον κώδικα ούτε έχω κατεβάσει το παράδειγμα το me θα μπορούσες να το αντικαταστήσεις με το screen active form https://docs.microsoft.com/en-us/off...een.activeform |
| |||
| |||
Καλησπερα σας, Δες μια προταση. Ευχαριστω. |
| |||
| |||
Με βάση την προηγούμενη πρόταση μου βάζω 1 quick & dirty attachment Για να το κάνεις δυναμικό θα πρέπει να περνάς σαν όρισμα την form e.g Public Function AdjustColumns(Frm as Form) Ρίξε μια ματιά |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους! Γιώργο, η πρότασή σου είναι υποδειγματική και με εξυπηρετεί απόλυτα! Γιάννη, η πρότασή σου φαίνεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Θα τη μελετήσω, και αν χρειαστεί θα επανέλθω. Σας υπερευχαριστώ. Είμαι ειλικρινά υπόχρεος για τη βοήθειά σας! Καλή συνέχεια... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φορμα Προβολης Δεδομενων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-12-19 15:13 |
[Συναρτήσεις] Ενημέρωση κελιού και αλλαγή ονόματος φύλλου | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 13-12-19 18:19 |
[Excel07] Μετατροπή προβολής δεδομένων | γιώργοςΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 14-12-15 18:37 |
[Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 15:32 |
[ Φόρμες ] Αλλαγή προβολής σε παράθυρο των Windows | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-12 00:27 |
Η ώρα είναι 07:19.