Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βάση σε SharePoint
Καλησπέρα, και καλή χρονιά σε όλους, Προσπαθώ να βρω κάποιο τρόπο έτσι ώστε ένα μέρος της βάσης μου (ορισμένοι πίνακες μόνο και όχι όλο το backend) να βρίσκεται σε κάποιο SharePoint το οποίο θα μοιράζομαι με κάποιο συνεργάτη και να μπορούμε και οι δύο να δουλεύουμε την βάση (δεν θέλω ταυτόχρονη χρήση κλπ). Δεν με ενδιαφέρουν λύσεις όπως dropbox, OneDrive κλπ (τα έχουμε δοκιμάσει σχεδόν ολα) διότι θα στήσουμε τελικά δικό μας server. Έχω διάφορους προβληματισμούς ως προς το τι είναι καλύτερο και πιο ορθό να γίνει και θα ήθελα αν κάποιος έχει ήδη κάνει κάτι τέτοιο να μου δώσει κάποιες λύσεις ή έστω την ιδέα του Ευχαριστώ εκ προτέρων |
| |||
| |||
Η ιδέα του SharePoint έχει εγκαταλειφθεί εδώ και καιρό... Πως θα γίνει ο "διαμοιρασμός" ....αν είναι Online χρειάζεσαι 1 server (Cloud) στον οποίο είτε θα τρέχεις την Access μέσω RDp ή θα έχεις το ΒΕ σε κάποιο SQL Engine οπως MySQL/MSSQL...κτλ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαση σε mde και ενημερωση | gianniskar | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-02-21 18:46 |
[ Ασφάλεια] ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΒΑΣΗ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 29-08-19 20:22 |
[ Πίνακες ] Αντιγραφή πινάκων από τρέχουσα βάση σε νέα βάση | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 04-03-16 22:43 |
Μεταφορές πινάκων από βάση σε βάση | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-04-14 14:14 |
Βοήθεια για την βάση μου | Τακης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-04-10 19:54 |
Η ώρα είναι 07:04.