Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμφανιση αρχείων .pdf με την εφαρμογή PdfExplorer
Καλημέρα Ενίοτε, χρησιμοποιώ την εφαρμογή PdfExplorer γιά αναζήτηση και προβολή ενός αρχείου pdf, μέσα από την Access. Τελευταία, δεν εμφανίζεται το επιλεγμένο στοιχείο .pdf αλλά η παρακάτω εικόνα. Έχει κάποιος φίλος ιδέα για το τι μπορεί να συνέβηκε ξαφνικά και δεν εμφανίζονται τα επιλεγμένα στοιχεία .pdf? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Δημήτρη! Πρέπει να ελέγξεις τις ρυθμίσεις τις εφαρμογής (Adobe). Ρίξε μια ματιά εδώ: https://helpx.adobe.com/acrobat/kb/c...w-pdf-web.html Καλή συνέχεια!
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Έχεις κάνει αλλαγή στις ρυθμίσεις σχετικά με το ποια εφαρμογή ανοιγει το PDF. https://www.devhut.net/2020/08/02/ac...ine-in-a-form/ |
| |||
| |||
Καλησπέρα Τάσο και Γιάννη, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ωστόσο, ζητώ συγνώμη, διότι ανέβασα λάθος αρχείο... Ανεβάζω εκ νέου το αρχείο που με ενδιαφέρει... |
| |||
| |||
Καλησπέρα Τελικά είναι σπαζοκεφαλιά!!! Ανοίγω την εφαρμογή στο Laptop και λειτουργεί κανονικά, με τις ίδιες ρυθμίσεις που έχω και στο PC!!! Τώρα, στο PC, εξακολουθεί να μην εμφανίζει το αρχείο .pdf και μου ζητεί "Λήψη αρχείου" , όπως ακριβώς φαίνεται στην εικόνα που ανέβασα παραπάνω! Ίσως, κάποια ρύθμιση στον Explorer των Windows μου διαφεύγει, αλλά ποιά? |
| |||
| |||
Αν δουλεύεις με το Acrobat Reader τότε κάπου έχει μια καρτέλα Internet που εκεί έχει τις ρυθμίσεις.
|
| |||
| |||
Γιάννη, το AcrobatReader είναι κανονοκά ρυθμισμένο: Δες φωτο παρακάτω. Πιστεύω πώς κάπου στον Explorer είναι προεπιλεγμενο να κάνει λήψη των αρχείων .pdf, παρά να τα ανοίγει. Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω... |
| |||
| |||
Εντάξει! Το πρόβλημα επιλύθηκε αμέσως αφού έκανα επανεγκατάσταση τον Acrobat Reader! Σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου. Καλή συνέχεια... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως να ανεβάσω μία εφαρμογή που δημιούργησα; | fotiskonstas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-04-20 21:54 |
[ Φόρμες ] Εφαρμογή για την καταχώρηση αποδείξεων | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 15-09-11 20:04 |
Εφαρμογή δανειστικής βιβλιοθήκης | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-06-11 10:44 |
[Γενικά] Εφαρμογή επιλογής προμηθευτή | kormos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-11 16:13 |
Εφαρμογή φίλτρου σε φόρμα | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 08:47 |
Η ώρα είναι 06:47.